Jyväskylän kaupungin ruokapalvelu Kylän Kattaus ottaa käyttöön mobiilimaksamisen kaikissa maksullista välipalaa myyvissä kouluissa. Mobiilimaksaminen on asiakkaille lisävaihtoehto välipalan tai henkilökunta-aterian maksamiselle. Käytössä on edelleen myös käteismaksu ja käteisellä maksettava pahvinen välipalapassi.  

Koulujen asiakkaiden käytössä on verkkokauppa, jossa asiakas voi ladata rahasaldoa mobiilisovellukseen. Palvelun käyttöä varten asiakkaan tulee ladata älypuhelimeensa ilmainen Ceepos Mobiilimaksu -sovellus sovelluskaupasta eli Google Play Storesta tai Apple Storesta.  

Maksullisella välipalalla tarjolla on esimerkiksi täytettyjä sämpylöitä ja leipiä, täysmehua, hedelmiä, juurespaloja, viiliä ja jogurttia. Välipalavalikoima vaihtelee päivä- ja toimipaikkakohtaisesti, joten tarjolla olevat tuotteet tulee tarkistaa aina ennen ostoksen vahvistamista. Välipalan tarkoitus on tukea oppilaan jaksamista pitkän koulupäivän aikana. Välipalan voi ottaa myös mukaan koulupäivän jälkeen alkaviin harrastuksiin.

Mobiilimaksamista on kokeiltu 9.12.2019 alkaen Huhtasuon, Kuokkalan, Mankolan ja Palokan yhtenäiskouluissa sekä Viitaniemen koulussa. Mobiilisovelluksella voi nyt maksaa välipaloja ja henkilökunta-aterioita kaikissa muissa Jyväskylän kaupungin kouluissa paitsi Oravasaaressa.  

 

Lisätietoja:

- sovellusasiantuntija Jarno Kemppainen, Kylän Kattaus, p. 014 266 8265

- sovellussuunnittelija Tiina Räsänen, Tietohallinto, p. 014 266 1478

- lasten ja nuorten ruokailun vastaava palvelupäällikkö Paula Puikkonen, Kylän Kattaus, p. 014 2668330

- https://www.jyvaskyla.fi/kylan-kattaus/tietoa-meista/verkkokauppa-ja-mobiilimaksaminen

- https://verkkokauppa.jyvaskyla.fi/