Jyväskylä Rock Academyn kaikille avoimessa ja maksuttomassa musiikkiklinikassa urastaan kertoo jyväskyläläinen, pitkän uran hiphopin parissa tehneen räppiope ja MC Soul Valpio. Klinikka järjestetään Jyväskylän Veturitalleilla keskiviikkona 4.3.2020 klo 18 - 20.


Lisätiedot: 
Seppo Pohjolainen
nuorisonohjaaja
Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut 
puhelin: 014 266 4861
sähköposti: seppo.pohjolainen(at)jyvaskyla.fi 
 

Soul Valpio eli Ossi Valpio on tuttu kasvo 2000-luvun alkupuolelta, jolloin hän vaikutti Urbaanilegenda-yhtyeessä. Viime vuosina jyväskyläisartisti on tullut tutuksi esimerkiksi Soul Valpio Bandista ja Toistuvista Yllätyksistä. Valpio tunnetaan myös jyväskyläläisen Kulttuuriyhdistys TUFF!:in toiminnanjohtajana ja toimeliaana kulttuuriaktiivina. 

Illan ohjelmassa luvassa live-esityksiä Valpion laajasta musiikkikatalogista, keskustelua ja räppityöpaja. Työpajassa opitaan perusteet riimien kirjoitukseen ja räppäämiseen. Kahvila Kisko on avoinna klinikan ajan.

 

Jyväskylä Rock Academy 


 
Nuorten yhtyeiden ja artistien ammattimaista ja kattavaa opastusta sekä valmennusta tarjoava Jyväskylä Rock Academy -toiminta alkoi syksyllä 2014. Jyväskylä Rock Academy toimi vuoteen 2016 asti osana valtakunnallista Rock Academy Finland -hanketta. Vuodesta 2017 alkaen Jyväskylä Rock Academy on ollut osa Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluiden vakituista toimintaa.