Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut jatkaa Sporttikortti 55+ kokeilua yhteistyössä Keski-Suomen liikunta ry:n kanssa kevään 2020 ajan. Aikuisten Sporttikortti 55+ tarjoaa mahdollisuuden kokeilla eri liikuntalajeja maksutta yhteistyössä paikallisten liikunta- ja urheiluseurojen sekä muiden toimijoiden kanssa. Kortin avulla jyväskyläläisten toivotaan löytävän itselleen uusia ja mielekkäitä harrastusmahdollisuuksia sekä samalla tekemään tutuksi jyväskyläläisten seurojen toimintaa.

Sporttikortti 55+ oikeuttaa osallistumaan kaksi kertaa maksutta mukana olevien seurojen ja toimijoiden ryhmiin. Tällä hetkellä mukana palvelujentarjoajina on noin 20 liikunta- ja urheiluseuraa tai toimijaa. Kortilla voi käydä tutustumassa vaikka jokaisen mukana olevan seuran tai toimijan toimintaan. Kortti on ladattavissa Jyväskylän kaupungin verkkosivuilta tai noudettavissa liikuntapalvelujen liikuntainfosta osoitteesta Kuntoportti 3, 40700 Jyväskylä (Monitoimitalon 2. kerros). Sporttikortin on oltava mukana liikuntaryhmään mennessä. 

Kortti on osa liikuntapalvelujen NytLiikkeelle –palvelukokonaisuutta, jonka tarkoituksena on tarjota kuntalaisille maksutta omaan hyvinvointiin, jaksamiseen ja liikuntaan liittyviä helppoja ja kannustavia vinkkejä. Palvelukokonaisuuden alla liikuntapalvelut tarjoaa maksuttomia luentokokonaisuuksia, liikunnallisia testauksia ja tempauksia ympäri vuoden eri puolella kaupunkia. 

Lisätietoa NytLiikkeelle Sporttikortti 55+ harrastustoiminnasta Keski-Suomen liikunnan sivuilta osoitteesta https://www.kesli.fi/aikuiset/nytliikeelle-sporttikortti/

Tutustu NytLiikkelle -palvelukokonaisuuteen Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelujen sivuilla osoittessa www.jyvaskyla.fi/liikunta/liikkumaan/nytliikkeelle

Lisätietoja 

Terveysliikunnan vastaava liikunnanohjaaja Elina Oinonen 
p. 014 266 7736, elina.oinonen[a]jyvaskyla.fi