Ohjaamo Jyväskylässä vietetään keskiviikkona 19.2. klo 16-18 Kesätyöiltaa, jolloin tarjolla on neuvontaa kesätöihin liittyvissä kysymyksissä. Tilaisuus on suunnattu alle 30-vuotiaille ja paikalle voi saapua ilman ajanvarausta.

Lisätiedot: 

nuorisonohjaaja Veera Rinta-Porkkunen
Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut / Ohjaamo Jyväskylä
050 478 2578
veera.rinta-porkkunen@jyvaskyla.fi 

nuorisonohjaaja Rita Suhonen
Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut / Nuorten Jyväskylä 
050 320 5933
rita.suhonen@jyvaskyla.fi
 

Kesätyöillassa nuoria neuvovat Ohjaamon ja Nuorten Jyväskylän nuorisonohjaajat sekä Ohjaamon uraohjaaja. Tilaisuuteen voi tulla itselle sopivaan aikaan ja kysymyksissä neuvotaan nonstop-periaatteella. 

- Kävijöiden kanssa voidaan esimerkiksi yhdessä kartoittaa Jyväskylän kesätyömahdollisuuksia ja käydä läpi yleisiä vinkkejä työnhaun, hakemuksen tai CV:n osalta. Myös Jyväskylän kaupungin kesätyöpaikoista on mahdollisuus illan aikana kysellä, kertoo nuorisonohjaaja Veera Rinta-Porkkunen Jyväskylän Ohjaamolta. 

Ohjaamo toimii osoitteessa Gummeruksenkatu 6, 2. kerroksessa. Tilaisuus on maksuton. 

Ohjaamo Jyväskylä ja Nuorten Jyväskylä 

Ohjaamo on alle 30-vuotiaiden matalan kynnyksen palvelupiste, josta saa ohjausta ja neuvontaa työllistymiseen, koulutukseen, hyvinvointiin ja muihin arjen asioihin. Ohjaamo Jyväskylässä työskentelee TE-asiantuntijoita, ammatinvalintapsykologi, opinto-ohjaajia, sosiaaliohjaaja, uraohjaaja, nuorisonohjaaja ja koordinaattorit. Ohjaamossa voi asioida ilman ajanvarausta ma-to klo 12-16 ja pe klo 10-14. 

Nuorten Jyväskylä on nuorten tieto- ja neuvontatyön palvelu. Palvelu tarjoaa nuorille ajankohtaista ja luotettavaa tietoa sekä neuvontaa elämän eri osa-alueisiin liittyvissä asioissa. Nuorten Jyväskylän verkkosivusto sijaitsee osoitteessa: http://nuorten.jyvaskyla.fi. Nuorten Jyväskylä on saatavilla myös mobiilisovelluksena Android- ja iOS-laitteille. 

Molemmat kokonaisuudet toimivat Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen alaisuudessa.