Kahvila Kisko on avannut ovensa Veturitalleilla uudistuneena ja kaikenikäisille avoimena. Veturitallien Kisko-tilassa sijaitsevan kahvilan virallisia avajaisia vietetään tiistaina 11.2. klo 14 – 19. Avajaisissa on kahvitarjoilu, arpajaisia ja ohjelmaa.

Lisätiedot: 
Marjukka Hujanen
vastaava ohjaaja
Kahvila Kisko / Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut
puh. 014 266 1709 / 050 311 8893
marjukka.hujanen(at)jyvaskyla.fi
 

Kahvila Kiskon (Veturitallit Jyväskylä, Veturitallinkatu 6) avajaisissa nähdään afrikkalaisen tanssin ja musiikin ryhmä Sisi Majitun ja improvisaatioteatteriryhmä Kutsumattomien esityksiä. Taustamusiikista vastaavat DJ:t Kermareisi, Soul Valpio & Artissimo. Arpajaisissa voi voittaa ilmaislippuja kahvilaan sekä nuorten aikuisten verkkojulkaisu Painovirheen sponsoroimia elokuvalippuja. 

Kahvila Kisko avoinna tiistaista perjantaihin 

Kahvila Kiskon aukioloajat ovat tiistaista torstaihin klo 14:00 – 19:00 sekä perjantaisin klo 16:00 – 20:00. Livemusaa tarjoavina Kiskoklubi-iltoina kahvila on avoinna klo 16:00 – 21:00. 

Vastaava ohjaaja Marjukka Hujanen toivottaa kaikenikäiset asiakkaat tervetulleeksi Jyväskylän kaupungin toimintana toteuttavaan Kahvila Kiskoon. 

Hujasen lisäksi kahvilassa työskentelee nuorisonohjaaja Janos Lak. Kahvila Kisko tarjoaa mahdollisuuksien mukaan työssäoppimis- ja työharjoittelupaikkoja nuorille ja nuorille aikuisille. 

Veturitalleilla sijaitsevat Kahvila Kiskon sekä nuorten ja nuorten aikuisten tilojen lisäksi myös Grafiikka- ja valokuvakeskus Ratamo.