HopeaTansseja järjestetään yhä useammassa paikassa eri puolilla kaupunkia. Kevään ensimmäiset päivätanssit on keskiviikkona 5.2. klo 14.30 Jyväskylän kaupungin ikääntyneiden palveluiden päivätoiminnan uusimmassa yksikössä, keskustassa sijaitsevassa Kylätuvassa (Vapaudenkatu 48-50). Kevään aikana päivätansseja järjestetään myös Kankaalla, Piippurannan Klubilla (Paperitehtaankatu 1) ja Väkkärän hyvinvointikeskuksessa (Väkkärätie 3) Vaajakoskella.

Kevätkausi päätetään toukokuussa Palokan kirjastossa (Koivutie 5), joka toimii ensimmäistä kertaa HopeaTanssien estradina. Tanssitilaisuus on osa Seniori-info-tapahtumaa, jonka aikana jaetaan tietoa Jyväskylän kaupungin, järjestöjen, yhdistysten ja muiden toimijoiden tarjoamista palveluista ikäihmisille. Seniori-info alkaa klo 13.00 tietoiskuilla ja HopeaTanssit pyörähtävän käyntiin tuttuun tapaan klo 14.30. Myös tanssien aikana on mahdollista tutustua näytteilleasettajien tarjontaan.

HopeaTanssit ovat perinteiset päivätanssit pikanteilla lisämausteilla. Aluksi kroppa herätellään tanssitaiteilija Kirsi Nuutinen helpoilla ja hauskoilla harjoitteilla ja sen jälkeen päästään itse asiaan eli tanssimaan Oopperatalolla järjestettävien Teetanssien tahtiin. Tanssit näkyvät ja kuuluvat etäyhteyden kautta suoraan Oopperatalosta. Keskiviikkona 5.2. tanssimusiikista vastaa Kimmo Leppälän orkesteri solistinaan Angelika Klas.

HopeaTanssit kevätkaudella 2020

  • Ke 5.2. klo 14.30−16.00 Kylätupa (Vapaudenkatu 48-50)
  • Ke 4.3. klo 14.30−16.00 Piippurannan Klubi (Paperitehtaankatu 1)
  • Ke 1.4. klo 14.30−16.00 Väkkärän hyvinvointikeskus (Väkkärätie 3, Vaajakoski)
  • Ke 6.5. klo 14.30−16.00 Palokan kirjasto (Koivutie 5, Palokka)

Tilaisuuksiin on vapaa ja esteetön pääsy. HopeaTanssit järjestetään yhteistyössä Keski-Suomen Tanssin Keskuksen, Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelujen ja Jyväskylän kaupunginkirjaston kanssa. Oopperatalon Teetanssit järjestää Suomen Kansallisooppera ja -baletti.

Lisätietoja:
kulttuurituottaja Terho Valkonen, terho.valkonen(at)jyvaskyla.fi, p. 014 266 4045

https://www.jyvaskyla.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/kulttuuri/kulttuuripalvelut/ikaihmisten-kulttuuripalvelut/hopeatanssit

http://oopperabaletti.fi/ohjelmisto-ja-liput/oopperan-teetanssit

http://tanssinaika.tanssinkeskus.fi/tapahtumat/hopeatanssit