Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut järjestää senioreille Asahi-kursseja Kankaan Piippurannan klubilla (Paperitehtaankatu 1) sekä keskustan Kylätuvalla (Vapaudenkatu 48–50) 7.1.–8.5. välisenä aikana. Asahi-ryhmät sopivat kaiken kuntoisille ja -ikäisille. Kevään kurssimaksu on 35 euroa ja kursseille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Tunneille kannattaa pukea joustavat vaatteet ja harjoittelu onnistuu sukkasillaan.

  • Kankaan Piippurannan klubilla maanantaisin kello 12–12.45
  • Keskustan Kylätuvalla keskiviikkoisin 15.30–16.15 (paitsi 5.2. ei tuntia)

Asahi on kehon ja mielen liikuntamuoto, jossa liikeradat ovat rauhallisia ja virtaavia. Asahissa liikkeet tehdään hitaasti omaa kehoa kuunnellen ja ihmisen luontaista hengitystä hyödyntäen. Sen periaatteet opettavat meille kehon optimaalista asentoa, hyvää pystylinjausta, hyvää ergonomiaa, yleistä rentoutta, liikkeenhallintaa ja tasapainoa. Sen liikkeet ovat suunniteltu tarkoituksella yksinkertaisiksi, niin että kuka tahansa voi aloittaa harjoittamaan Asahia.

Tutustu senioreiden saliliikunnan tarjontaan osoitteessa https://www.jyvaskyla.fi/liikunta/senioriliikunta/ohjattua-senioriliikun...

Lisätietoja

liikunnanohjaaja Tuula Terho
p. 014 266 2677, tuula.terho[a]jyvaskyla.fi