Jyväskylän kaupunginkirjaston kevään tapahtumatarjonta on julkaistu. Kevät tarjoaa kirjaston eri toimipisteissä ympäri Jyväskylää kirjailijavierailuja ja lukupiirejä, mutta myös musiikkia, karaokea, tanssia ja neulontaa, digi-opastusta ja -kursseja unohtamatta.

Lisäksi lapsille on muun muassa Harry Potter -päivä, satutuokiot, Kirjasto Keikaus -musakiertue sekä runopilkintää ja Pääsiäismunaus.

Juuri julkaistu kevään tapahtumaesite kokoaa yksiin kansiin kirjaston eri toimipisteiden kevätkauden tapahtumat.

Tapahtumatiimin tärppejä kevään ohjelmasta

Kirjaston tapahtumatiimin vetäjä Aapo Ruuttunen antaa muutaman vinkin kevään runsaasta ohjelmasta:

  • Luontoretkeilyaiheiset kirjailijavierailut ovat osoittautuneet todella suosituiksi. Tänä keväänä saamme kirjailijavieraaksi muun muassa luontokuvaaja Téa Karvisen 31.3. klo 17.30 Palokan aluekirjastolle.
  • Näytelmälukupiirissä luetaan tänä keväänä klassikoita. Lukupiiriä vetää Jyväskylän kaupunginteatterin näyttelijä-yleisötyöntekijä Tytti Vänskä. Pääkirjastolla 3.2. ja 2.3. klo 12.
  • Karaokea kirjastossa? Kyllä! KWC Karaoken suomenmestaruuskilpailun alkukarsintoihin voi osallistua pääkirjastolla! 21.4. klo 17-19 yleinen sarja ja 23.4. klo 13-15 seniorisarja.
  • Lasten Riemuralli-tapahtumassa 22.3. klo 12-16. lapset ottavat pääkirjaston haltuunsa. Tapahtuma on osa Jyväskylän syntymäpäiväjuhlintaa.
  • Tietokoneen tai mobiililaitteen kanssa ei tarvitse enää temppuilla, kun käväisee kirjaston digineuvonnan kautta. Ikääntyvien yliopiston vertaisohjaajat sekä Gradian datanomiopiskelijat, Datataiturit, antavat henkilökohtaista opastusta maksutta. Päivystysaikoja on useita ja ne löytyvät tapahtumavihkosesta.

Tapahtumaesite sekä painettuna että verkossa

Kevään tapahtumaesitettä on saatavilla kirjaston eri toimipisteistä. Esite on myös luettavissa verkossa ( http://jyvaskyla.netpaper.fi/5646 ).

Muutokset ja lisäykset esitteen tietoihin ovat mahdollisia. Ajantasaiset tiedot löytyvät myös Keski-kirjastojen tapahtumat-sivuilta http://www.keskikirjastot.fi/web/arena/tapahtumat.

Tervetuloa mukaan kirjaston tapahtumakevääseen!

Lisätietoja:
Jyväskylän kaupunginkirjasto, informaatikko Aapo Ruuttunen p. 014 266 4146 aapo.ruuttunen[at]jyvaskyla.fi