Mitä ja mihin tulevina vuosina kaavoitetaan? Tämä sekä myös paljon muita ajankohtaisia kaupunkisuunnittelun asioita löydät uunituoreesta Jyväskylän kaavoituskatsauksesta 2020-2022.

Lisätiedot:

Ilona Leikas, erikoissuunnittelija, p. 014 266 8744, ilona.leikas@jyvaskyla.fi

Vuosittain laadittava Jyväskylän kaupungin kaavoituskatsaus sisältää vireillä olevat ja lähiaikoina vireille tulevat merkittävät yleis- ja asemakaavakohteet. Kohteiden valinta perustuu pääasiassa kaupunkirakennelautakunnan hyväksymään asuinrakentamisen KymppiR2019-ohjelmaan sekä työpaikkarakentamisen TYKKI -ohjelmaan. Kaavoitusohjelman lisäksi katsaus sisältää edeltäneen vuoden kaavoituskertomuksen, avaa Jyväskylän tämänhetkistä tonttivarantotilannetta tulevaisuuteen peilaten sekä esittelee kaupunkisuunnittelun ajankohtaisia hankkeita ja näkymiä.

Lue katsaus verkkolehtenä tai lataa koneellesi kaavoitusohjelman verkkosivuilta. Painetun version voi napata matkaan Jyväskylän asiointi- ja palvelupisteistä Jyväskylän keskustasta (Asemakatu 7), Rakentajantalolta (Hannikaisenkatu 17), Korpilahdelta (Virastokuja 2) ja Tikkakoskelta (Kirkkokatu 3).