Jyväskylän kaupungin avustukset kulttuuri, -liikunta-, nuoriso- ja kansalaistoimintaan ovat haettavina tammikuussa.

Lisätietoja:

-kulttuuripäällikkö Mari Aholainen, p. 014 266 4040, mari.aholainen(at)jyvaskyla.fi
-suunnittelupäällikkö Eeva Simula, liikuntapalvelut, p. 014 266 4254, eeva.simula(at)jyvaskyla.fi
-palvelupäällikkö Katariina Soanjärvi, nuorisopalvelut, p. 014 266 3691, katariina.soanjarvi(at)jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupungin avustukset kulttuuri, -liikunta-, nuoriso- ja kansalaistoimintaan ovat haettavina tammikuussa. Hakuaika päättyy perjantaina 31.1. klo 15.00. Avustuksilla luodaan edellytyksiä kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja kansalaistoiminnalle ja kannustetaan kuntalaisia hyvinvointia ja elämänlaatua edistävään yhteisölliseen toimintaan.

Avustuksia myönnetään toiminta- ja kohdeavustuksina. Toiminta-avustusta voivat hakea rekisteröidyt yhdistykset, joiden kotipaikka on Jyväskylä ja avustus on tarkoitettu yhdistyksen ympärivuotiseen, toimintasuunnitelman mukaiseen toimintaan. Kohdeavustusta voi hakea kohdennettuun tapahtumaan, toimintaan, projektiin tai hankkeeseen. Kulttuuri-, nuoriso- ja kansalaistoiminnan kohdeavustuksia voivat hakea rekisteröityjen yhdistysten lisäksi erilaiset työryhmät ja yhteisöt ja kulttuurin kohdeavustuksia voivat hakea myös yksityiset henkilöt. Liikunnan avustuksia myönnetään ainoastaan rekisteröidyille yhdistyksille.

Avustusta haetaan sähköisellä lomakkeella. Verkkosivulla www.jyvaskyla.fi/avustukset löytyy lisätietoja avustuksista, tarkemmat hakuohjeet ja linkki sähköiseen hakemukseen. Avustushakemuksen tekemiseen liittyvää henkilökohtaista neuvontaa saa 27.-31.1. klo 13-15 Jyväskylä-Infossa (Kauppakeskus Forum, Asemakatu 7).

Sähköisessä avustusjärjestelmässä on sivistyspalvelujen avustusten lisäksi avoinna myös sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä työllisyyspalvelujen avustusten haku.

Avustusten yleisneuvonta: Jyväskylän kaupungin puhelinvaihde p. 014 266 0000

Jyväskylän kaupungin avustukset: www.jyvaskyla.fi/avustukset