Jyväskyläläisen afrobeat- ja popartisti DJ Shakan Mokili Oyo -kappale julkaistaan musiikkivideona perjantaina 13.12. DJ Shaka -nimen taustalla on jyväskyläläinen Justin Shaka, joka esittää kappaleensa lingalan kielellä. Mokili Oyo tarkoittaa suomeksi ”tämä maailma”.


Lisätiedot:

Seppo Pohjolainen
nuorisonohjaaja
Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut
puhelin 014 266 4861
 

DJ Shaka juhlistaa musiikkivideon julkaisua maksuttomalla, ikärajattomalla ja päihteettömällä keikalla 13.12. Veturitallien Kiskoklubilla, jossa esiintyy myös jyväskyläläisräppäri Konstaog. Kiskoklubin ovet aukeavat klo 18 ja ilta päättyy klo 22.-ka

Mokili Oyo -kappaleen on sanoittanut Justin Shaka ja sävellyksestä vastaa tuottaja Teemu Liekkala. Video julkaistaan Jyväskylä Rock Academyn YouTube-kanavalla perjantaina 13.12. Musiikkivideon on toteuttanut Eero Vehniäinen. 

Mokili Oyo julkaistaan lisäksi Spotifyssa, Google Play Musicissa, Apple Musicissa ja muissa suoratoistopalveluissa uudenvuoden yönä 1.1.2020.  

Jyväskylä Rock Academy

Nuorten yhtyeiden ja artistien ammattimaista ja kattavaa opastusta sekä valmennusta tarjoava Jyväskylä Rock Academy – toiminta alkoi syksyllä 2014.  Suomen huippumuusikot ja musiikkialan ammattilaiset opastavat Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen musiikkiin erikoistuneiden nuorisonohjaajien kanssa Jyväskylä Rock Academyn artisteja. Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen ylläpitämän Jyväskylä Rock Academyn toimintamalli on sovellettu Turku Rock Academyn pohjalta.