Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto (SUH) on myöntänyt Jyväskylän kaupungin uinninvalvojille SUH:n Pisara-palkinnon. Pisara on tunnustus heidän tekemästään työstä Jyväskylän uimahallien ja niiden asiakkaiden turvallisuuden edistämiseksi. Tunnustus luovutettiin 5.12.2019 vesiliikuntakeskus AaltoAlvarissa. 

Ehdotuksia palkinnon saajaksi oli runsain määrin ympäri Suomea. Valinnassa painotettiin Jyväskylän uinninvalvojatiimin vahvaa motivaatiota jatkuvasti kehittää toimintaansa, ylläpitää omaa ammatillista osaamistaan niin hengenpelastuksen kuin ensiaputaitojen saralla. 

- Eri-ikäisistä valvojista koostuva tiimi on myös osaltaan vahvistamassa uimahallien hyvää työilmapiiriä, ja he ovat saaneet paljon positiivista palautetta asiakaspalvelutilanteista, kommentoi SUH:n toiminnanjohtaja Kristiina Heinonen. 

Jyväskylän kahdessa uimahallissa, vesiliikuntakeskus AaltoAlvarissa ja Vaajakosken Wellamossa, on yhteensä 8 vakituista uinninvalvojaa sekä sijaisia. 

- Olen todella iloinen tästä tunnustuksesta. Meidän uinninvalvojat tekevät tärkeää työtä päivittäin huolehtien asiakkaiden turvallisuudesta. Uinninvalvojillamme on vahva osaaminen niin ensiaputaitojen kuin vesipelastustaitojen osalta. Hienoa, että tämä on huomioitu myös valtakunnallisella taholla. Iso kiitos meidän uinninvalvojillemme tästä tärkeästä työstä sekä SUH:lle Pisaran myöntämisestä, kommentoi Jyväskylän uimahallien palveluesimies Minni Ukonsaari. 

Pisara myönnetään vuosittain henkilölle, ryhmälle tai teolle. Pisaraa myönnettäessä painotetaan jatkuvaa ammatillista kehittämistä sekä aktiivisuutta, positiivisuutta, yhteistyökykyä ja innovatiivisuutta työssä sekä teon osalta monipuolisuutta, idearikkautta ja liiton tavoitteisiin liittyvää toimintaa. 

Jyväskylän kaupungin uimahallit osoitteessa https://www.jyvaskyla.fi/liikunta/liikuntapaikat/uimahallit 

Lisätietoja  

Palveluesimies Minni Ukonsaari 
p. 014 266 0783, minni.ukonsaari[a]jyvaskyla.fi 

SUH:n puheenjohtaja Jukka Rantala 
p. 040 773 1434, jukka.rantala[a]9lives.fi 

Asiasanat: