Ilmoittautuminen Jyväskylän kansalaisopiston kevään kursseille alkaa 11.12.

Jyväskylän kansalaisopiston kevätlukukauden 2020 kurssiesite jaetaan kotitalouksiin Jyväskylässä, Luhangassa, Muuramessa ja Uuraisilla 4.–5.12. Kurssiesitettä on jaossa rajoitettu määrä myös kansalaisopiston neuvonnassa sekä Jyväskylän kaupunginkirjaston toimipisteissä. Kaikki kurssit ovat nähtävissä verkkosivuilla. Kurssitarjonnassa on mukana muun muassa kuvataiteita, teknistä työtä, tekstiilityötä, kieliä ja tietotekniikkaa. Kevätlukukaudella järjestetään myös useita maksuttomia yleisöluentoja. 

Ilmoittautuminen kursseille alkaa keskiviikkona 11.12.2019 kello 16.00. Kurssien sisältöön, maksuihin, peruutusehtoihin ja mahdollisiin muutoksiin kannattaa perehtyä jo ennen ilmoittautumista. Jos haluat opintoneuvontaa ennen ilmoittautumista, ota yhteyttä aineryhmien suunnittelijaopettajiin. 

Jos tulet kurssivalinnassasi katumapäälle, voit perua ilmoittautumisesi maksutta kahdeksan päivää ennen kurssin alkua. Jos perut ilmoittautumisesi tämän jälkeen tai jätät perumisen kokonaan tekemättä, laskuttaa kansalaisopisto koko kurssimaksun. Perumiseksi ei riitä, että jättää kurssimaksun maksamatta tai jää kokonaan tulematta kurssille.  

Miten ilmoittaudun kurssille? – Netissä, puhelimitse tai asioimalla opiston neuvonnassa 

Suurin osa opiskelupaikoista varataan verkkosivuilla.  Verkossa ilmoittautuminen on mahdollista ympäri vuorokauden.  
 
Ilmoittautua voi myös soittamalla kansalaisopiston neuvontaan, p. 014 266 0107. Ilmoittautumisia otetaan vastaan seuraavina aikoina: 
Ke 11.12. klo 16.00–18.00 
To 12.12. klo 10.00–15.00 
Pe 13.12. klo 10.00–15.00 
 
Kursseille voi ilmoittautua myös paikan päällä kansalaisopiston neuvonnassa (Vapaudenkatu 39–41) edellä mainittujen kellonaikojen mukaisesti. Huom. neuvonta on suljettu 23.12.2019–6.1.2020. 

Kipinä-edulla alennusta kurssimaksuihin 

Kipinä on Jyväskylän kaupungin kulttuuri- ja liikuntapalveluetuus työllisyys-, sosiaali- ja terveyspalvelujen asiakkaille. Etuutta myönnetään sosiaalisin ja taloudellisin perustein.  Myöntäjiä ovat työllisyys-, sosiaali- ja terveyspalvelujen sosiaaliohjaajat. Etuuden saajat voivat osallistua kulttuuri- ja liikuntapalveluihin ilmaiseksi tai alennetulla osallistumismaksulla.  
 
Kansalaisopistossa Kipinällä voi osallistua yleissivistäville kursseille sekä lasten ja nuorten taiteen perusopetukseen. Vapaita kurssipaikkoja voi tiedustella aikaisintaan kurssin alkamispäivänä kansalaisopiston neuvonnasta. Lisätietoa Kipinä-edusta.  
 
Kevätlukukauden opetus alkaa tiistaina 7.1.2020. 
Tervetuloa opiskelemaan! 
 
Lisätietoja:  
Mikko Saikkonen, rehtori, Jyväskylän kansalaisopisto, p. 014 266 4087, mikko.saikkonen[at]jyvaskyla.fi