Pohjanlammen lähiliikuntapaikan toisen vaiheen rakennustöiden kokonaisuuden valmistuminen siirtyy keväälle 2020. Skeittiparkki ja kuntoilualueet ovat valmistuneet marraskuun alussa ja ovat jo käytettävissä. Tekonurmen asennus on aloitettu, mutta pakkassäät estivät nurmen liimaustyöt. Kenttä valmistuu keväällä, kun säät sallivat kentän viimeistelyn. Tekonurmikenttä on kooltaan 60 x 80 metriä ja ensimmäinen kaikkien kuntalaisten vapaaseen käyttöön tuleva jalkapallonurmi. Lähiliikuntapaikka on käytössä tekonurmikenttää lukuun ottamatta.

Lähiliikuntapaikan ensimmäisen vaiheen rakentaminen Kuokkalan yhtenäiskoulun piha-alueelle valmistui loppuvuodesta 2018. Ensimmäisessä vaiheessa alueelle rakennettiin hiekkatekonurmikenttä, ulkokuntoilu- ja parkour-alue, koripallokenttä, ministadion, leikkivälineitä sekä tekojääkaukalo. Lisäksi alueelle on suunnitelmissa rakentaa Pump Track –rata, liikunnallinen esterata sekä pienemmille liikkujille leikkivälinealue. Näiden suunnitelmien osalta alueelle tarvitaan kaavamuutos.

Jyväskylän lähiliikuntapaikkaohjelmaa on toteutettu jo vuodesta 2013 lähtien. Tutustu lähiliikuntapaikkoihin osoitteessa https://www.jyvaskyla.fi/liikunta/liikuntapaikat/lahiliikuntapaikat

Lisätietoa

Liikuntasuunnittelija Mikko Pajunen
p. 014 266 0765, mikko.pajunen[a]jyvaskyla.fi