Jyväskylän kaupunki turvaa kaikkien asukkaiden palvelut.

Jyväskylän kaupunki on saanut tiedon, että ikääntyneiden tehostettua palveluasumista tarjoavan Lutakon lähipalvelutalon vuokrasopimus päättyy ensi vuoden helmikuun lopussa. Lähipalvelutalon vuokranantaja Avara Oy on ilmoittanut Jyväskylän kaupungille irtisanoneensa vuokrasopimuksen Jyväskylän Hoivapalvelujen kanssa kolmen kuukauden irtisanomisajalla.

Kaupunki ostaa Hoivapalveluilta tällä hetkellä tehostettua palveluasumispalvelua 49 lähipalvelutalossa asuvalle asiakkaalle.

Kaupunki on vastuussa asukkaiden palveluista ja varmistaa, että jokainen Lutakon lähipalvelutalon asukas saa myös vuokrasopimuksen päätyttyä tehostettua palveluasumista. Kaupungin palveluohjaajat ovat yhteydessä marraskuun aikana kaikkiin Lutakon lähipalvelutalon asukkaisiin ja omaisiin. 

- Asukkaiden ja omaisten ei tarvitse olla tilanteesta huolissaan. Palveluohjaus selvittelee yhdessä asukkaiden ja omaisten kanssa erilaisia vaihtoehtoja asumisen jatkoon. Teemme tässä yhteistyötä Jyväskylän Hoivapalveluiden kanssa, Jyväskylän kaupungin vanhuspalveluiden palvelujohtaja Maarit Raappana kertoo.

Lisätietoja: Jyväskylän kaupungin vanhuspalvelujen palvelujohtaja Maarit Raappana, puh. 014 266 3634