Nuorten Jyväskylän Discord-serverillä järjestetään Peliviikon hengessä torstaina 7.11. klo 15-17 teemakeskustelu, jossa aiheena on pelialalla työskentely ja alan opiskelu.

Teemakeskustelun ajan kanavalla vierailee pelialan opiskelija ja lehtori Jyväskylän ammattikorkeakoulusta (JAMK) sekä työntekijä jyväskyläläisestä peliyrityksestä, Zaibatsu Interactivelta. 

–    On mahtavaa, että saimme kanavallemme näin hyvän kattauksen vierailijoita, joilta pääsee kysymään hyvinkin käytännönläheisiä asioita pelialaan liittyen, kiittelee Nuorten Jyväskylästä vastaava nuorisonohjaaja Rita Suhonen. Tällainen tilaisuus kannattaa ehdottomasti hyödyntää, mikäli pelialalle suuntaaminen on ollut mielessä edes joskus, Suhonen vinkkaa.

Kutsulinkki Nuorten Jyväskylän Discord-serverille on osoitteessa https://nuorten.jyvaskyla.fi/discord

Discord ja Nuorten Jyväskylä

Discord on alun perin pelaajia varten kehitetty ilmainen chat-sovellus, jossa voi viestiä avoimissa tai suljetuissa ryhmissä sekä kahdenkeskisillä viesteillä. Palvelu sisältää teksti- ja puhe-chat-ominaisuudet. Discordissa keskustellaan nimimerkeillä.

Nuorten Jyväskylä -serverillä pääsee keskustelemaan joka viikko torstaisin ja perjantaisin klo 14-18 muiden nuorten sekä aikuisten valvojien kanssa. Valvojina toimivat aikuiset ovat nuorisonohjaajia tai työskentelevät muutoin nuorten parissa. 

Nuorten Jyväskylä on kaupungin nuorisopalvelujen nuorten tieto- ja neuvontatyön palvelu. Palvelun tarkoituksena on tarjota nuorille ajankohtaista ja luotettavaa tietoa sekä neuvontaa eri elämä osa-alueisiin liittyvissä asioissa. Nuorten Jyväskylän verkkosivusto toimii osoitteessa: https://nuorten.jyvaskyla.fi

Nuorten Jyväskylä on saatavilla myös mobiilisovelluksena Android- ja iOS-laitteille.