Seikkailupuistossa liikkumisen ja pomppimisen lisäksi luvassa on työpajoja ja tietopisteitä muun muassa harrastamiseen, somettamiseen, pelaamiseen, lasten osallisuuteen ja perheen yhdessäoloon.

Oo mun kaa! -illoissa Jyväskylässä liikutaan yhdessä ja saadaan vinkkejä lapsiperheiden arkeen

Jyväskylän lapsiperheiden kumppanuusfoorumin ja Jyväskylän vanhempainfoorumin yhdessä järjestämissä Oo mun kaa -illoissa 28.10. ja 13.11. HopLopissa perheet liikkuvat yhdessä ja voivat kertoa ajatuksistaan perheiden palveluiden ja toimintojen kehittämiseksi. Alkuperäisesti tapahtumia oli tarkoitus järjestää vain yksi, mutta suuren kysynnän vuoksi tapahtumia järjestetään kaksi. Molemmat tapahtumat ovat jo täynnä ja ilmoittautuminen on päättynyt.

Oo mun kaa -illat ovat koko perheen yhteistä liikunnallista ja toiminnallista yhdessäoloa. Seikkailupuistossa liikkumisen ja pomppimisen lisäksi luvassa on työpajoja ja tietopisteitä muun muassa harrastamiseen, somettamiseen, pelaamiseen, lasten osallisuuteen ja perheen yhdessäoloon liittyen. Tapahtumassa on mm. esillä posteri, johon on koottu lasten ajatuksia aiheesta, milloin lapsella on hyvä olla.

Oo mun kaa! -tapahtumat perheille tarjoavat Jyväskylän kaupunki, Jyväskylän perhekeskusverkostotoimijat, Jyväskylän vanhempainfoorumi ry ja Pelastakaa Lapset ry. Jyväskylän perhekeskusverkostojen toimijoita ovat muun muassa neuvolat, varhaiskasvatuksen palvelut, koulut, liikuntapalvelut, perheneuvola, kotipalvelu, perheohjaus, perhekerhot ja järjestöt.

Kumppanuusfoorumi on kaikille avoin Jyväskylän lapsiperhepalveluiden ja toimintojen yhteinen uudistamisen ja kohtaamisen areena. Järjestyksessään kolmannessa foorumissa aikuisilla ja lapsilla on mahdollisuus osallistua toimintaan ja palveluiden kehittämiseen vuorovaikutteisesti.

Jyväskylän vanhempainfoorumi ry on kaupungin vanhempia yhdistävä järjestö. Tänä syksynä kumppanuusfoorumi ja vanhempainfoorumi yhdistivät voimansa ja molempien tapahtumat yhdistettiin yhteiseksi tapahtumaksi. Luvassa on myös synttärihulinaa, sillä Jyväskylän vanhempainfoorumi ry täyttää tänä vuonna 10 vuotta.

Lisätietoja:
perhekeskustyöntekijä Sari Paananen, p. 014 266 4870
toiminnanjohtaja Tuula Jormakka, Jyväskylän vanhempainfoorumi ry, p. 040 064 4599
palvelupäällikkö Virve Hongisto, p. 014 266 1377