Nuorten Jyväskylän Discord-serverillä järjestetään perjantaina 18.10. klo 16-18 alle 30-vuotiaille suunnattu teemakeskustelu yksinäisyydestä.

Lisätiedot:
nuorisonohjaaja Rita Suhonen
nuorisopalvelut / Nuorten Jyväskylä
p. 050 320 5933

valmentaja Ville Tolppanen
Muutila ry / Homies Youth Work
p. 044 240 7123
 

Keskustelua ovat virittelemässä ja valvomassa Anja Saksola Yhdessä ei olla yksin -hankkeesta sekä Ville Tolppanen Homies Youth Work -hankkeesta. 
- Yksinäisyys on asia, joka koskettaa yllättävän montaa nuorta ja nuorta aikuista. Yksinäisyyttä voivat aiheuttaa monenlaiset syyt ja niistä olisi tarkoitus keskustella teemakanavalla. Työskentelemme Villen kanssa molemmat yksinäisyys-aiheisissa hankkeissa, joten teemaa on tullut pohdittua monelta kantilta, kertoo Anja Saksola. 

- Yksinäisyys ei saisi olla mikään häpeän aihe keskustella. Minusta onkin tärkeää, että siitä saa ja pitää puhua. Tule rohkeasti kysymään meiltä, jos sinua on askarruttanut jokin asia teemaan liittyen tai haluat muuten vaan tietää aiheesta lisää, kannustaa Ville Tolppanen

Kutsulinkki Nuorten Jyväskylän Discord-serverille on osoitteessa https://nuorten.jyvaskyla.fi/discord
 

Discord ja Nuorten Jyväskylä

Discord on alun perin pelaajia varten kehitetty ilmainen chat-sovellus, jossa voi viestiä avoimissa tai suljetuissa ryhmissä sekä kahdenkeskisillä viesteillä. Palvelu sisältää teksti- ja puhe-chat-ominaisuudet. Discordissa toimitaan nimimerkeillä.

Nuorten Jyväskylä -serverillä pääsee keskustelemaan joka viikko torstaisin ja perjantaisin klo 14-18 muiden nuorten sekä aikuisten valvojien kanssa. Valvojina toimivat aikuiset ovat nuorisonohjaajia tai työskentelevät muutoin nuorten parissa. Marraskuun teemakeskustelu pidetään torstaina 7.11. ja aiheena on pelialan opiskelu ja alalla työskentely.

Nuorten Jyväskylä on kaupungin nuorisopalvelujen nuorten tieto- ja neuvontatyön palvelu. Palvelussa tarjotaan nuorille ajankohtaista ja luotettavaa tietoa sekä neuvontaa elämän eri osa-alueisiin liittyvissä asioissa. Nuorten Jyväskylän verkkosivusto toimii osoitteessa: https://nuorten.jyvaskyla.fi

Nuorten Jyväskylä on saatavilla myös mobiilisovelluksena Android- ja iOS-laitteille.