Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut järjestää monipuolisesti erilaisia ohjattuja liikuntaryhmiä kaupungin liikuntapaikoilla. Syksyn suosituin ryhmä on ollut Pilates vesiliikuntakeskus AaltoAlvarissa perjantaisin, jonne kaikki halukkaat eivät ole mahtuneet mukaan. Asiakastoiveiden seurauksena perjantaille on järjestetty nyt toinen Pilates-tunti päiväaikaan kello 12.30-13.25.  

Uusi Pilates-tunti järjestetään ensimmäisen kerran perjantaina 25.10. ja kokeilu kestää loppusyksyn ajan 13.12. saakka. AaltoAlvarin aaltosalissa järjestettäviin ryhmiin mahtuu 16 ensimmäistä osallistujaa. Ryhmiin osallistuminen maksetaan uimahallien kertamaksulla ja sarjakortilla. Ryhmän ohjaajana toimii kiitetty ja innostava Tia-Maria Salmi.

Pilates -tunnilla vahvistetaan kehon syviä lihaksia ja keskivartalon lihaksia erilaisin harjoituksin. Tunnilla tehdään rauhallisia, mutta tehokkaita harjoituksia oman hengityksen tahtiin. Pilates harjoittelu parantaa ryhtiä voimistamalla kehon tärkeitä tukilihaksia. Tunti sopii kaiken tasoisille liikkujille eikä vaadi aiempaa kokemusta Pilateksesta. Voit tulla tunnille esimerkiksi kuntouttamaan selkääsi, vahvistamaan keskivartalon lihaksia ja kehittämään liikkuvuutta, kehonhallintaa ja kehotietoisuutta. 

Tutustu Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelujen ohjattuihin liikuntaryhmiin osoitteessa https://www.jyvaskyla.fi/liikunta/liikkumaan

Lisätietoja 

Vastaava liikunnanohjaaja Elina Oinonen 
p. 014 266 7736, elina.oinonen[a]jyvaskyla.fi