Kehitysvammaneuvolan asiakas tai asiakkaan edustaja saa puhelimeen kehitysvammaneuvolan lähettämän ajanvarausmuistutuksen, joka muistuttaa asiakasta varatusta vastaanottoajasta edellisenä päivänä. 

Jyväskylän kaupungin vammaispalveluiden kehitysvammaneuvolan ajanvaraukseen on otettu käyttöön tekstiviestimuistutus. Asiakas tai asiakkaan edustaja saa puhelimeen kehitysvammaneuvolan lähettämän ajanvarausmuistutuksen, joka muistuttaa asiakasta varatusta vastaanottoajasta edellisenä päivänä. 

– Muistutuksen avulla voimme tarjota asiakkaalle parempaa asiakaspalvelua. Samalla ehkäistään palveluun pääsyn pitkittymistä. Jos varattu aika unohtuu, uusi aika on usein useiden viikkojen päässä, selvittää johtava sosiaalityöntekijä Nita Partio vammaispalveluista.

Tekstiviestimuistutukset lähtevät niille, joille on varattu aika kehitysvammaneuvolaan lääkärille tai psykologille ja joiden asiakastiedoissa on asiakkaan tai hänen asioitaan hoitavan henkilön puhelinnumero.  Asiakkaan tai asioiden hoitajan puhelinnumero varmistetaan asiointikäyntien yhteydessä, jotta muistutusviestit tulevat jatkossa perille. 

Kehitysvammaneuvola sijaitsee osoitteessa Ylistönmäentie 33, 4. kerros.

www.jyvaskyla.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/vammaisten-palvelut/kehitysvammaisten-palvelut/kehitysvammaneuvola

Lisätietoja:
johtava sosiaalityöntekijä Nita Partio, p. 014 266 8680
palvelupäällikkö Päivi Junnilainen, p. 014 266 3636