Oo mun kaa! Jyväskylän Vanhempain- ja kumppanuusfoorumin iltaa perheille vietetään 28.10.

Oo mun kaa! Jyväskylän Vanhempain- ja kumppanuusfoorumin iltaa perheille vietetään 28.10. klo 16-20 HopLopissa.  

Ilta on koko perheen yhteistä liikunnallista ja toiminnallista yhdessäoloa. Seikkailupuistossa liikkumisen ja pomppimisen lisäksi luvassa on työpajoja ja tietopisteitä muun muassa harrastamiseen, somettamiseen, pelaamiseen, lasten osallisuuteen ja perheen yhdessäoloon liittyen.

Kumppanuusfoorumi on avoin Jyväskylän lapsiperhepalveluiden ja toimintojen yhteinen uudistamisen areena, jossa ollaan yhdessä, vaikutetaan ja kehitetään palveluja. Jyväskylän Vanhempainfoorumi ry on Jyväskylän päiväkoti-/koulu- ja toisen asteen –ikäisten lasten ja nuorten vanhempien yhteistyöelin.

Oo mun kaa! -tapahtuman perheille tarjoavat Jyväskylän kaupunki, Jyväskylän perhekeskusverkostotoimijat, Jyväskylän Vanhempainfoorumi ry ja Pelastakaa Lapset ry. Jyväskylän perhekeskusverkostojen toimijoita ovat muun muassa neuvolat, varhaiskasvatuksen palvelut, koulut, perheneuvola, kotipalvelu, perheohjaus, perhekerhot ja järjestöt.

Ilmoittautuminen avautuu 7.10. klo 18.00 osoitteessa  www.jyvaskyla.fi/perhekompassi. Mukaan mahtuu 500 osanottajaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja:
perhekeskustyöntekijä Sari Paananen, p. 014 266 4870
palvelupäällikkö Virve Hongisto, p. 014 266 1377, paikalla 1.10.2019
toiminnanjohtaja Tuula Jormakka, Jyväskylän Vanhempainfoorumi ry, p. 040 064 4599