Jyväskylän kaupungin ylläpitämä Jyväskylän seudun tapahtumakalenteri on uudistunut. Tapahtumien lisäksi kalenterista löytyy nyt myös enemmän harrastuksia.

Suomeksi ja englanniksi toimivan tapahtumakalenterin uusi osoite on https://kalenteri.jyvaskyla.fi

Kalenteri on aiempaa visuaalisempi, kun tapahtumaan voi liittää myös kuvan. Tapahtumapaikat näkyvät kartalla ja tapahtumia pystyy hakemaan usealla eri kriteereillä – mitä, milloin, kenelle, missä?  

Kalenteriin voi lisätä tapahtumia kirjautumattomana. Paljon tapahtumia järjestävät yhteistyökumppanit saavat halutessaan omat tunnukset, joilla he pystyvät ylläpitämään omia tilaisuuksiaan, olivat ne sitten tapahtumia tai harrastuksia. Kalenterista saa myös jaettua tapahtumia eri kriteereillä esimerkiksi omille www-sivuille. Jos tarvitset omia tunnuksia, laita viestiä osoitteeseen webmaster[at]jkl.fi.  

Onko kyseessä tapahtuma vai harrastus?  

Jos tapahtuman osallistujat ovat pääosin yleisön asemassa ja se on kertaluonteinen, on kyseessä tapahtuma. Tapahtuma voi olla esim. teatteriesitys, näyttely, tapahtumapäivä tai työpaja. Jos tapahtumassa osallistutaan tekemiseen itse tai se on jatkuvaa toimintaa, on kysymys harrasteesta. Harrasteita ovat mm. kurssit, leirit ja kerhot.  

-Tapahtumajärjestäjät ovat ottaneet uuden, monipuolisen kalenterin innokkaasti vastaan, iloitsee Jyväskylän kaupungin tapahtumatoiminnan markkinointipäällikkö Jaana Ruponen. Ennen kaikkea tapahtumiin ja tilaisuuksiin osallistujien on aiempaa helpompi löytää itseään kiinnostavia menovinkkejä.  Tapahtumakalenteri on ollut tähänkin asti suosittu, mutta uudistuksen myötä tapahtuma- ja harrastekalenterin toivotaan saavan sekä lisää sisältöä että kävijöitä.  

Lisätietoa  
Jyväskylän kaupunki  
tapahtumatoiminnan markkinointipäällikkö Jaana Ruponen  
p. 014 266 68634  
verkkoviestintäpäällikkö Mikael Ratschinskij  
p. 014 266 61564  
etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi