Lisätietoja:

kulttuurituottaja Terho Valkonen, terho.valkonen(at)jyvaskyla.fi, p. 014 266 4045

Erityisesti varttuneemmalle väellä suunnattuja HopeaTansseja on järjestetty pääkirjaston Minnansalissa parin vuoden ajan. Tilaisuuden alussa tutustutaan tanssitaiteilijan johdolla erilaisiin tanssillisiin tapoihin liikkua ja sen jälkeen on vuorossa perinteiset päivätanssit. Syyskaudella jalalla pääsee laittamaan koreasti Minnansalin (Vapaudenkatu 39-41) lisäksi myös Kauppakeskus Forumissa (Kauppakatu 20-22) Jyväskylän keskustassa ja Väkkärän hyvinvointikeskuksessa (Väkkärätie 3) Vaajakoskella.

Syksyn ensimmäiset tanssit pyörähdellään Forumissa

Syyskausi starttaa Kauppakeskus Forumin pohjakerroksessa torstaina 26.9. klo 14.30. Tanssin maailmaan otetaan ensin tuntumaa tanssitaiteilija Kirsi Nuutisen helppojen ja hauskojen harjoitteiden avulla ja sen jälkeen tanssitaan vanhan ajan malliin harmonikkataiteilija Visa Wirénin säestyksellä. Tilaisuus on osa Tanssin Aika -festivaalia.

Väkkärässä ja Minnansalissa mennään muuten samalla sapluunalla, mutta päivätanssit tanssitaan Oopperatalolla järjestettävien Teetanssien tahtiin. Niitä seurataan etäyhteyden avulla suoraan Helsingistä. Keskiviikkona 6.11. Teetansseja tähdittää Kimmo Leppälän orkesteri ja Juhana Suninen ja keskiviikkona 4.12. Opera Big Band Combo ja Leena Liimatainen.

HopeaTanssit syyskaudella 2019

  • To 26.9. klo 14.30−16.00 Kauppakeskus Forum
  • Ke 6.11. klo 14.30−16.00 Väkkärän hyvinvointikeskus
  • Ke 4.12. klo 14.30−16.00 pääkirjaston Minnansali

Tilaisuuksiin on vapaa ja esteetön pääsy. HopeaTanssit järjestää Keski-Suomen Tanssin Keskus ja Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut. Oopperatalon Teetanssit järjestää Suomen Kansallisooppera ja -baletti.

https://www.jyvaskyla.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/kulttuuri/kulttuuripalvelut/ikaihmisten-kulttuuripalvelut/hopeatanssit

http://oopperabaletti.fi/ohjelmisto-ja-liput/oopperan-teetanssit

http://tanssinaika.tanssinkeskus.fi/tapahtumat/hopeatanssit