Jyväskylän kansalaisopiston syyslukukauden 2019 opetus on alkanut viikolla 36. Vapaita opiskelupaikkoja löytyy muun muassa kädentaitojen, musiikin, kuvataiteiden ja liikunnan kursseilta. Alkaneillekin kursseille ehtii vielä hyvin mukaan.

Tutustu tarjontaan verkossa. Ajankohtaista otsikon alta löydät poimintoja kursseista, joissa on vielä tilaa. Näiden lisäksi vapaita paikkoja löytyy myös useilta muilta kursseilta. Selaa siis tarjonta läpi ja ilmoittaudu mukaan!

Voit ilmoittautua verkossa ympäri vuorokauden. Ilmoittautuminen onnistuu myös soittamalla kansalaisopiston neuvontaan p. 014 266 0107 tai käymällä paikan päällä ma–to 10–18 (Vapaudenkatu 39–41, 1. krs). 

Muistathan myös Jyväskylän kaupungin Kipinä-edun, joka on kulttuuri- ja liikuntapalveluetuus jyväskyläläisille sosiaali-, työllisyys- sekä terveyspalveluiden asiakkaille. Etuus myönnetään sosiaalisin ja taloudellisin perustein ja sen voi myöntää työllisyys-, sosiaali- ja terveyspalveluiden työntekijät. Kansalaisopistossa Kipinä-etu on maksuton pääsy opiston vapaiksi jääneille kurssipaikoille. Maksuttomuus koskee vain varsinaista kurssimaksua, ei esimerkiksi materiaali- tai tutkintomaksua. Vapaita kurssipaikkoja voi tiedustella kansalaisopiston neuvonnasta aikaisintaan kurssin alkamispäivänä.

Lisätietoja:
Neuvonta, Jyväskylän kansalaisopisto,
p. 014 266 0107, info.kansalaisopisto[at]jyvaskyla.fi