Vauva kaa -hyvinvointitapahtumaa vietetään Palokan neuvolassa lauantaina 28.9.2019 kello 11-15.

Vauvan kaa -hyvinvointitapahtuma on suunnattu Jyväskylän seudun vauvaa odottaville perheille sekä vauvaperheille. Tapahtuma järjestetään lauantaina 28.9. klo 11-15 Palokan neuvolassa, osoitteessa Ritopohjantie 25. 

Tapahtumassa voi tutustua vauvaa odottavien sekä vauvaperheiden palveluihin ja saada vinkkejä niin oman kuin vauvankin hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen. Paikalla on myös vauvaperheitä kertomassa omasta arjestaan sekä Jyskän koulun oppilaiden pitämä buffetti (käteismaksu).
– Tapahtumassa on mukana messutyyppisesti erilaisia lapsiperheiden palveluja. Tapahtuma tarjoaa perheille tietoa sekä mahdollisuuden jutella toimijoiden kanssa siitä, millaista toimintaa ja tukea on tarjolla vauvaperheen arkeen ja arkea helpottamaan, selvittää neuvoloiden osastonhoitaja Niina Romo.

Mukana tapahtumassa ovat Jyväskylän kaupungilta ovat muun muassa neuvolat, varhaisen tuen palvelut, fysioterapia, suunterveydenhoito, ja pikkulapsipsykologipalvelut. Lisäksi tapahtumaan osallistuvat Jyväskylän seurakunta, Liikenneturva sekä iso joukko muita odottajien ja lapsiperheiden parissa toimivia järjestöjä ja yksityisiä toimijoita.

Tapahtuma on osa Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskuksen neuvoloiden tarjoamaa maakunnallista perhevalmennusta ja neuvolan toimintaa.

Seuraava Vauvan kaa -tapahtuma järjestetään tammikuussa 2020.

www.jyvaskyla.fi/terveys/neuvolat 

Lisätietoja:
osastonhoitaja Niina Romo, p. 014 266 2220