Nuorten Jyväskylä on julkaissut verkkosivuillaan koosteen eri toimijoiden tarjoamasta maksuttomasta toiminnasta. Tänäkin syksynä nuorille löytyy useita mahdollisuuksia ilmaiseen harrastamiseen ja vapaa-ajan viettoon.

Iso osa ryhmistä käynnistyy viimeistään syyskuun alussa ja tarjontaa on eri liikuntalajeista teatteriin ja rap-lyriikasta median tekemiseen. Myös vertaisryhmiä ja monipuolista tekemistä arkeen löytyy listalta.

-    Ohjatun toiminnan lisäksi avoimilla nuorisotiloilla ja muissa avoimissa kokoontumisissa voi tavata kavereita tai uusia tuttavuuksia. Kirjastot, museot ja galleriat sopivat ajanvietteeksi tiedon- ja kulttuurinnälkäisille. Kauniina syyspäivinä kannattaa lähteä ulkoilemaan tai pistäytymään vaikkapa jollekin Jyväskylän alueen luontopolulle, vinkkaa Nuorten Jyväskylä -palvelusta vastaava nuorisonohjaaja Rita Suhonen Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluista.

Nuorten maksuttoman toiminnan listaus löytyy Nuorten Jyväskylän nettisivuilta sekä Nuorten Jyväskylän mobiilisovelluksesta (ladattavissa Android- ja iOS-laitteille). Lisätietoja yksittäisistä toiminnoista kannattaa kysyä suoraan toimintaa järjestäviltä tahoilta.

Lisätiedot:
nuorisonohjaaja Rita Suhonen, nuorisopalvelut / Nuorten Jyväskylä, p. 050 320 5933