Suupirssi vierailee Jyväskylän Kyllön hammashoitolan alueelle kuuluvien koulujen pihoilla myös syksyllä 2019.

Suupirssissä 1. ja 3.luokkalaiset saavat suun terveystarkastukset kätevästi koulupäivän yhteydessä.

Kutsun Suupirssin vastaanotolle oppilaat saavat kotiin kirjeitse sekä sähköisesti Wilman kautta. Vanhempia pyydetään myös täyttämään esitietolomake ja mahdollisuuksien mukaan osallistumaan lapsen tarkastuskäynnille.

Suupirssi sujuvoittaa koululaisten hammashuoltoa

Suupirssin tarina on ollut menestyksekäs ja positiivista palautetta on tullut niin lapsilta, vanhemmilta kuin hammashuollon työntekijöiltä.

Pirssistä voi olla apua myös hammaslääkärikäyntiä jännittäville lapsille. Lisäksi renkaiden päällä oleva hammashoitola kulkee helposti esimerkiksi palvelutalojen ja hoitolaitosten pihoihin. Pakettiautossa toimiva hammashoitola on myös kustannustehokas vaihtoehto Jyväskylässä, jossa hammashoitoloilla on tilahaasteita. Jyväskylän kaupunki vuokraa Suupirssiä käyttöönsä Savonia-ammattikorkeakoululta.

Suupirssi vierailee tänä syksynä tekemässä 1. ja 3. luokkalaisten suuntarkastuksia 2.9.-31.10.2019. Koulukohtaiset aikataulut voi tarkistaa kaupungin verkkosivuilta osoitteesta www.jyvaskyla.fi/terveys/suupirssi. Suupirssiä odotellessa paras ohje hohtavaan hymyyn on harjata hampaat huolellisesti aamuin illoin fluorihammastahnalla.

Lisätietoja:
Osastonhoitaja Teija Närvä 014 266 2267