Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelujen Seniorikortin käyttöajat palaavat talven aikatauluihin sunnuntaina 1.9. Jokaisella kaupungin liikuntapaikalla kortin käyttöajat ovat yksilölliset. Kesäkuukausina kokeilussa olivat Seniorikortin rajoittamattomat käyttöajat, millä pyrittiin motivoimaan kortin käyttöön myös kesäaikana.

Seniorikortti mahdollistaa senioreille pääsyn omatoimisen liikunnan harrastamiseen. Se on tarkoitettu Jyväskyläläisille yli 65-vuotiaille ja kuluvan vuoden aikana 65 vuotta täyttäville henkilöille sekä vanhuus- että työkyvyttömyyseläkeläisille. Henkilöt joilla on vanhuuseläkepäätös, voivat hankkia kortin jo ennen 65 ikävuotta. Henkilön iän varmistamiseksi tarvitaan kuvallinen Kela-kortti tai henkilöllisyystodistus sekä alle 65-vuotiailta eläkepäätös.

Kortti maksaa 75 euroa ja se on voimassa vuoden ostopäivästä. Uimahalleissa, Kuokkalan Graniitissa ja Monitoimitalolla asiakas voi halutessaan lunastaa rannekkeen tai kortin. Ranneke- tai korttimaksu on 8 euroa.

Seniorikortilla uimaan, kuntosalille tai Seniorikuntosalin starttikurssille

Uimahalleissa Seniorikortti oikeuttaa pääsyyn niin kuntosalille kuin uimaan. Kuntosalille kortilla pääsee Kuokkalan Graniitissa, Monitoimitalolla, Lehtisaaren Kuntotalolla, Korpilahden kuntosalilla sekä Tikkakosken Club Motiviassa.  Seniorikortti ei käy ohjatun liikunnan ryhmiin.

Seniorikortilla pääsee osallistumaan myös Seniorikuntosalin starttikursseille, joita järjestetään Monitoimitalolla, Kuokkalan Graniitissa sekä AaltoAlvarissa. Kuntosalin starttikurssit alkavat neljä kertaa vuodessa ja ensimmäiset viikolla 36 maanantaina 2.9. alkaen.

Katso Seniorikortin käyttöajat ja myyntipaikat sekä Seniorikuntosalin starttikurssien aikataulut osoitteesta https://www.jyvaskyla.fi/liikunta/seniorikortti. Liikuntapaikoilla on tullut joitakin muutoksia käyttöajoissa viime kauteen verrattuna.

Lisätietoja

Senioriliikunnan vastaava liikunnanohjaaja Lotta Lepoaho
p. 014 266 4276, lotta.lepoaho[a]jyvaskyla.fi