Kyllön terveysasemalla kokoontuvaan ryhmään ovat tervetulleita tupakoinnista eroon pyrkivät ja myös ne tupakoinnin jo lopettaneet, jotka kaipaavat tukea savuttomaan elämäänsä. Syksyn ensimmäinen kokoontuminen on keskiviikkona 28.8.

Haluatko lopettaa tupakoinnin? Syksyn ensimmäinen kolme kertaa kokoontuva tupakkavieroitusryhmä starttaa keskiviikkona 28.8. kello 16.30-17.30 Jyväskylässä Kyllön terveysasemalla. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki tupakoinnista eroon pyrkivät ja myös ne tupakoinnin jo lopettaneet, jotka kaipaavat tukea savuttomaan elämäänsä.

Ryhmän ensimmäisessä tapaamisessa 28.8. käsitellään riippuvuutta ja motivaatiota, toisessa tapaamisessa 18.9. vieroitusoireita ja niiden hoitoa ja kolmannessa tapaamisessa 9.10. aiheena on retkahdukset ja niiden ennaltaehkäisy.

Seuraavan vastaavilla teemoilla kokoontuvan ryhmän tapaamiset ovat 30.10., 20.11. ja 11.12. Keskusteluryhmää vetää terveydenhuollon ammattilainen Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskuksesta ja vertaistukea saa myös muilta ryhmäläisiltä. 

Tupakoinnin lopettamisesta voi aina keskustella myös lääkärin tai sairaanhoitajan vastaanotolla. 

Osallistujat voivat tulla Kyllön pääaulan kahvioon, josta ryhmän ohjaaja noutaa osallistujat.

Tupakan polton lopettaminen on paras yksittäinen terveysteko.

www.jyvaskyla.fi/terveys/tupakkavieroitus

Lisätietoja:
kehittäjäsairaanhoitaja Johanna Pekkilä, p. 014 266 3205, 050 311 8364