Ohjaamo Jyväskylän työnhakukeskiviikot aloitetaan tänä syksynä 28.8. klo 12-16 koulutusteemalla. Koulutuksenjärjestäjien ja oppilaitosten edustajat esittelevät avoimessa tapahtumassa klo 12-14 eri alojen koulutuksia ja opintomahdollisuuksia.

Lisätiedot: 

Ohjaamokoordinaattori Marita Räisänen
p. 014 266 4415 ja 050 468 3082
marita.a.raisanen[at]jyvaskyla.fi

Mukana on niin toisen asteen oppilaitosten kuin korkeakoulujenkin edustajia, joiden kanssa nuoret voivat rauhassa keskustella ja saada ohjausta opintoihin ja opiskelupaikan hakemiseen liittyvistä asioista. Ohjaamon oma TE-asiantuntija kertoo yli 25-vuotiaille tarkoitetuista omaehtoisista opinnoista. 

CV-klinikalla klo 14.15-16:00 on tarjolla ohjausta ansioluettelon tekemiseen tai sen päivittämiseen. CV-klinikalle ilmoittaudutaan ennakkoon Ohjaamoon 26.8. mennessä.

Työnhakukeskiviikot sisältävät vaihtuvia työhön ja koulutukseen liittyviä teemoja sekä CV-klinikoita. Osallistua voi joko molempiin tai vain toiseen osioon. Tulevissa syksyn työnhakukeskiviikoissa nuoret voivat muun muassa tulla tapaamaan työnantajia ja päästä samalla pikatyöhaastatteluun.

Kaikki alle 30-vuotiaat ovat tervetulleita

Työnhakukeskiviikkoon ovat tervetulleita kaikki alle 30-vuotiaat yksin tai porukalla. Ohjaamokoordinaattori Marita Räisänen kertoo, että myös erilaiset ryhmät ohjaajineen esimerkiksi nuorten pajoilta tai oppilaitoksista ovat odotettuja vieraita.

Syksyn muut työnhakukeskiviikot järjestetään 18.9., 30.10. ja 27.11. Työnhakukeskiviikoista tiedotetaan Ohjaamon Instagram- ja Facebook-kanavilla.

Ohjaamosta saa ohjausta ja apua työnhakuun, koulutusasioihin tai vaikkapa omaan talouteen liittyvissä asioissa ilman ajanvarausta arkisin ma-to klo 12-16 ja pe klo 10-14.

www.jyvaskyla.fi/nuoriso/ohjaamo-jyvaskyla