KUTU päivien ilmoittautuminen on avoinna vielä noin viikon verran ja päättyy 28.8. Nyt on hyvä aika varmistaa osallistuminen ja ilmoittautua tapahtumaan. Tässä koosteena vielä päätöksen tueksi KUTU Päivien tuotantotiimin kokoama lista, joka sisältää 5+1 fantastista syytä matkustaa Jyväskylään 16. - 17.9.

Viisi fantastista syytä...

Alan ajankohtaisuudet kompaktissa paketissa!
Saat tilannepäivityksen alan kuulumisista ajankohtaisesti ja suoraan toimijoilta! Tulet kuulemaan esimerkiksi Taiken kuulumiset tai siitä, miten Kuntaliitossa visioidaan tulevaisuuden kulttuuripalveluja ja mitä Kulta ry tekee. Osallisuus on niin ikään ajankohtainen teema monin eri tavoin. Toisen seminaaripäivän ohjelma tuo rautaisen annoksen tietoa, tilannekuvaa ja tulevaisuuden visiota tähän kokonaisuuteen.

Kohtaat kollegasi (lähes) kaikkialta Suomesta!
Noin 150 (ellei jopa enemmän!) kollegaa ympäri Suomea paikalla! KUTU Päivät tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kohdata ja vaihtaa ajatuksia muiden kulttuurin parissa julkisella sektorilla toimivien kanssa! 

Tutustut erilaisiin toimintatapoihin ja toimijoihin!
Oletko miettinyt, miten voisit soveltaa prosenttiperiaatetta omassa kunnassasi? Miten ehkä olisi mahdollista palkata kuntataiteilija tai kuinka kulttuuriluotsitoiminta käytännössä toimii? Mitä taitoja olisi syytä päivittää tulevaisuutta varten? Olisiko omassa työssäsi mahdollista hyödyntää digitalisaation tarjoamia keinoja tai työvälineitä? Miten matkailuvirtoja tuotaisiin teidän kuntaan? Tule KUTU Päivien klinikoille ja kuulet, millaisia ratkaisuja näihin on kehitetty muualla. 

Saat työvälineitä työhösi ja ammatilliseen kehittymiseen!
Sinulla on loistoidea ja tarvitsisit apua rahoitukseen? Tule ja kysy suoraan Taiken, Opetus- ja kultuuriministeriön, Kulttuurirahaston tai Keski-Suomen liiton asiantuntijoilta apua hankkeeseesi! Sinulla on timanttinen osaaminen, mutta se ei välity CV:stäsi? Tule ja tuunaa CV:si kuntoon CV-klinikalla! Lisäksi sinulla on mahdollisuus tutustua taide- ja kulttuurialan omaan ammattijärjestöön, Taku ry:n ja sen tarjoamiin palveluihin KUTU Loungessa koko tapahtuman ajan. 

Inspiroidu ja lataa virtaa tulevan talven töitä varten! 
Tiukan asian, touhukkaiden klinikoiden ja mielenkiintoisten keskusteluiden lisäksi KUTU päivät tarjoavat elämyksellisen retken ja paikan jossa ladata virtaa tulevan talven varalle. Tähän mahdollisuuden tarjoaa muun muassa taukojen aikana auki oleva KUTU Lounge sekä maanantai-iltana rennoissa merkeissä vietettävä KUTU klubi, jossa viihdytään hyvässä seurassa resurssiviisaasta KUTU drinkistä ja muusta tarjoiluista nauttien. Illan huipentaa Litku Klemetti duon minikeikka!

...ja yksi tosi hyvä bonussyy

Jani Halme 
Tapaa Parikkalan “virkaa tekevä” kunniaisäntä ja henkilö, jolle tulee 165 eli 1,5 metriä paikasllislehteä viikossa ja joka keksi tehdä näistä Twitteriin oman Kotimaan katsaus -videosarjan. Sarja tavoittaa satojatuhansia ihmisiä ja se palkittiin Bonnierin Suurella Journalistipalkinnolla. Tule kuuntelemaan, miten paikallisuudesta tehdään kiinnostavaa myös tulevaisuuden kulttuurikentällä!

Asiasanat: