Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus (Jyte) kuuluu Keski-Suomen sairaanhoitopiirin hoitotarvikkeiden hankintarenkaaseen. Kuluneen vuoden aikana erilaisia terveydenhuollon hoitotarvikkeiden hankintaa on kilpailutettu. Osa kilpailutuksista on vielä meneillään.

Kilpailutuksen myötä diabetestuotteiden kotijakelu tulee päättymään 1.9.2019.

– Diabetestuotteiden kotijakelu loppuu syyskuun alussa toimittajavaihdoksen myötä. Uudella toimittajalla ei ole kotijakelujärjestelmää, joten tuotteet kuten mittarit, liuskat ja kynäneulat, täytyy jatkossa hakea hoitotarvikepalvelusta, kertoo erikoisvastaanottojen ja hoitotarvikepalvelun osastonhoitaja Jaana Piilonen.

– Pyrimme ilmoittamaan asiakkaille mahdollisista muutoksista. Toivottavasti saamme ratkaistua kotijakelun puuttumisen ongelman mahdollisimman pian. Se selvinnee myöhemmin, Piilonen jatkaa.

Keskitetty hoitotarvikepalvelu sijaitsee Kyllön terveysaseman yhteydessä, osoitteessa Keskussairaalantie 20. Hoitotarvikepalvelulla on oma sisäänkäyntinsä. Hoitotarvikepalvelu on avoinna maanantain ja tiistain kello 9–16, keskiviikkoisin kello 9–17 ja torstaista perjantaihin kello 9–15.

Puhelinpalveluajat ovat maanantaista perjantaihin kello 9–11 ja 12–14. Puhelinpalvelun numero on 014 266 2030.

Lisätietoja:
Hoitotarvikepalvelu, 014 266 2030, verkkosivu
Osastonhoitaja Jaana Piilonen, 014 266 2033, jaana.piilonen@jyvaskyla.fi