Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki tarjoaa loistavat puitteet KUTU Päiville. Paviljonkiin on helppo tulla, tulitpa sitten omalla autolla tai julkisen liikenteen avulla. Junat ja bussit saapuvat Jyväskylässä matkakeskukselle, josta kävelysilta tuo suoraan Paviljonkiin. 

Tapahtuma-alue koostuu Paviljongin toisessa kerroksessa sijaitsevista seminaari- ja klinikkatiloista sekä rennosta taukopaikasta KUTU loungesta, jossa viihdytään tarjoilun ja oheisohjelman merkeissä. KUTU Loungessa Rahoituskaffela auki ma 16.9. klo 10:00-12:00 ja Taku ry:n luotsaama cv-klinikka ti 17.9. Klo 11:30 - 15:00. 

Omakustanteinen lounas on tarjolla molempina tapahtumapäivinä klo 11-12 heti tapahtumatilan vieressä, Paviljongin Faneri-ravintolassa. 

Iltaohjelma sen sijaan vietetään Paviljongin läheisyydessä sijaitsevassa Tanssisali Lutakossa, joka on Jyväskylän elävän musiikin koti ja kotimaisten keikkapaikkojen ykköskaartia. Vieraat ovat hyvissä käsissä, sillä Illan toteutuksesta vastaa yhdessä KUTU tiimin kanssa JELMU ry:n vapaaehtoiset. Palkitusta JELMU Ry:n vapaaehtoistoiminnasta kuulemmekin lisää, kun KUTU Päivien vapaaehtoistoiminnan paneelissa nähdään ja kuullaan JELMU Ry:n työvaliokunnan puheenjohtaja Henna Voutilainen

Majoitusmahdollisuuksia vieraille on useita, joista Paviljonkia lähimpänä Sokos Hotel Paviljonki. Muut keskustan majoitusvaihtoehdot löydät koostettuna kätevästi täältä

Tapahtumainfo kokonaisuudessaan luettavissa täällä

 

Asiasanat: