Aurinkoisen kesän jälkeen, akut ladattuina on hyvä aloittaa syksyn suunnittelu ja orientoituminen ensi kuussa vietettäville KUTU Päiville. 

Aidosti valtakunnallinen tapahtuma 

KUTU Päiville on ilmoittautunut jo iso joukko kulttuurityön ammattilaisia. Erityisen hienoa on se, että ilmoittautumisia on tullut ympäri Suomea, aina Helsingistä Kittilään ja Raumalta Joensuuhun. Merkille pantavaa on myös se, että ilmoittautumisia on tullut yhtä hyvin isoista kaupungeista kuin pienistä kunnistakin. Erilaiset ja erikokoiset toimintaympäristöt on huomioitu myös tapahtuman ohjelmassa, sillä puheenvuoroissa ja klinikoilla käsitellään esimerkiksi Petäjäveden, Haminan, Vaasan, Jyväskylän ja Helsingin näkökulmista julkisen kulttuurialan toimintaa ja kokemuksia. Lisäksi ohjelmassa on kulttuuripalveluiden alueellista saavutettavuutta käsittelevä tietoisku, jonka pitää alue- ja kaupunkikehityksen asiantuntija, Timo Aro

Vielä ehtii mukaan! - Ilmoittautuminen avoinna 28.8. saakka 

Ilmoittautuminen KUTU Päiville on avoinna 28.8. saakka, joten nyt on hyvä hetki varmistaa pääsy tapahtumaan. Opiskelijahintainen ilmoittautuminen tulee myös pian myyntiin ja siitä ilmoitetaan erikseen tapahtuman verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa.  

Tervetuloa kuuntelemaan ja jakamaan kokemuksia sekä verkostoitumaan kollegoiden kanssa valtakunnallisesti!