Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelujen talvikauden 2019-2020 vakiovuorojen päätökset ovat valmistuneet. Harjoitusvuorot on ilmoitettu hakijoille sähköisesti ja ne ovat voimassa 12.8.2019-24.5.2020. Vuoron saajan on tarkistettava myönnetyt vuorot ja niiden alkamispäivämäärät saamastaan liitetiedostosta.

Liikuntapaikkakohtaisesti AaltoAlvarin, Wellamon, Gradian liikuntasalien, kilpajäähallin, harjoitusjäähallin, Tikkakosken jäähallin, Kuokkalan Graniitin,  Monitoimitalon, Lehtisaaren kuntotalon, koulujen liikuntatilojen, Palokan liikuntahallin sekä Vaajakosken liikuntahallin harjoitusvuorojen päätökset oikaisuvaatimusohjeineen ovat nähtävissä http://julkinen.jkl.fi:8082/ktwebbin/ktproxy2.dll?doctype=3&docid=1195568 sekä päätöksen liite http://julkinen.jkl.fi:8082/ktwebbin/ktproxy2.dll?doctype=3&docid=1195586. Päätös on nähtävissä myös liikuntainfossa sen aukioloaikoina osoitteessa Kuntoportti 3.

Mikäli päätöksessä olevat myönnetyt vuorot eivät tyydytä hakijaa, kannattaa ennen oikaisuvaatimuksen tekoa ottaa yhteyttä liikuntapalvelujen varausyksikköön. Tarpeettomat vuorot on peruttava tai vuoroja koskevista muutoksista on ilmoitettava 2.8.2019 mennessä. Kauden aikana vuoroja koskevat muutokset tai peruutukset on tehtävä 7 päivää ennen kyseistä vuoroa.  Muutokset ja peruutukset tehdään: sähköpostilla osoitteeseen liikunta.varaukset@jkl.fi tai kirjallisena osoitteeseen Jyväskylän kaupunki, Liikuntapalvelut, Kuntoportti 3, 40700 Jyväskylä.

Vakiovuoroihin voi tulla kauden aikana muutoksia ja ne merkitään varausjärjestelmään. Vuoron vastuuhenkilöt voivat kauden aikana selailla kirjautumatta varausjärjestelmää ja tarkistaa vuorojen varaustilanne. Vuoroja voi selailla varausjärjestelmässä https://etimmi.jyvaskyla.fi/WebTimmi/

Lisätietoja

Varaussuunnittelu, Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut

p. 014 266 4255, liikunta.varaukset[a]jkl.fi