Jyväskyläläisen metalyhtye Terromanian alle parikymppiset Antti, Julius ja Miro muistuttavat maksuttomasta ehkäisystä tuoreella tietoiskuvideolla. Terromania äänittää kesän aikana debyyttisinglensä Jyväskylä Rock Academy -toiminnassa, mutta yhtyeessä musisoiva kolmikko ehti vierailla perheiden ennaltaehkäiseville sosiaali- ja terveyspalveluille tuotetussa videossa.

Jyväskyläläiset, hankasalmelaiset ja uuraislaiset alle 20-vuotiaat nuoret saavat ehkäisyn ilmaiseksi

Jyväskyläläiset nuoret varaavat ehkäisy- ja perhesuunnitteluasioissa neuvonta- tai vastaanottokäynnin terveydenhoitajan vastaanotolle: koululaiset kouluterveydenhoitajalle, opiskelijat opiskeluterveydenhoitajalle sekä muut keskitettyyn ehkäisy- ja perhesuunnitteluneuvolaan Tapionkadulle sekä Korpilahden, Säynätsalon ja Tikkakosken alueilla asuvat oman alueensa neuvolaan. 

Hankasalmelaiset nuoret varaavat ehkäisy- ja perhesuunnitteluasioissa neuvonta- tai vastaanottokäynnin terveydenhoitajan vastaanotolle Hankasalmen neuvolaan. Uuraislaiset nuoret varaavat ehkäisy- ja perhesuunnitteluasioissa neuvonta- tai vastaanottokäynnin terveydenhoitajan vastaanotolle: koululaiset kouluterveydenhuoltoon ja muut terveydenhoitajan vastaanotolle Uuraisten neuvolaan. Ehkäisytuotteet nuori saa vastaanottokäynneillä. Myös kondomeja nuoret saavat vastaanotoilta.
 

www.jyvaskyla.fi/terveys/neuvolat/perhesuunnittelu/ehkaisy

 

Jyväskylä Rock Academy

Nuorten yhtyeiden ja artistien ammattimaista ja kattavaa opastusta sekä valmennusta tarjoava Jyväskylä Rock Academy – toiminta alkoi syksyllä 2014.  Suomen huippumuusikot ja musiikkialan ammattilaiset opastavat Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen musiikkiin erikoistuneiden nuorisonohjaajien kanssa Jyväskylä Rock Academyn artisteja. Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen ylläpitämän Jyväskylä Rock Academyn toimintamalli on sovellettu Turku Rock Academyn pohjalta.

www.jyvaskyla.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/nuoriso/toiminta/musiikki-ja-mediatoiminta/jyvaskyla-rock-academy