Tilaisuus alkaa klo 11 Keltinmäen hyvinvointikeskuksessa. Rollaattorimarssille lähdetään klo 13.00 keskuksen pihasta.

Jyväskylän vanhuspalvelujen Keltinmäen hyvinvointikeskus sekä Keltinmäen alueseurakunta järjestävät maanantaina 17. kesäkuuta Rollaattorimarssi -tapahtuman. Tapahtuma aloitetaan Keltinmäen hyvinvointikeskuksessa klo 11.00 fysioterapeuttien ohjatessa rollaattorin oikeaoppiseen käyttöön ja samalla heiltä saa hyviä vinkkejä myös sauvakävelyyn. Fysioterapeuttien tietoiskun jälkeen klo 12.00 on luvassa rollaattorien tuunausta kesäkuntoon. Rollaattoreihin voidaan asentaa myös heijastimia hämärällä liikkumista varten.

Hyvänmielen rollaattorimarssi lähtee klo 13.00 hyvinvointikeskuksen pihasta ja reitti kiertää Kotalammen. Reitin pituus on alle kilometri. Oman jaksamisen mukaan voi kävellä myös lyhyemmän matkan.

Tempauksella halutaan nostaa esiin rollaattorin merkitystä turvallisuuden lisääjänä ulkoillessa ja esimerkiksi kauppa-asioilla. Rollaattori antaa monelle ikäihmiselle rohkeutta lähteä liikkeelle.

Marssille voi tulla myös ilman rollaattoria.

Tapahtuman yhteydessä hyvinvointikeskuksessa tarjotaan kesäkahvit.

Lisätietoa: Keltinmäen hyvinvointikeskus, puh. 014 266 3792, Keltinmäen alueseurakunta etsivä vanhustyö, puh 050 549 7026