Kulttuurituottajan toimenkuva on moninainen. Tuottajan osaaminen koostuu lukuisista eri osa-alueista kulttuuri- ja taidetapahtumien tuottamisprosessista markkinoinnin ja viestinnän kautta rahoitukseen ja liiketalouteen. Digitaalisuus tuo uusia tapoja  luovan työn tekemiseen ja yleisölle välittämiseen, työkaluihin, ansaintamalleihin, sisältöihin, organisointiin ja kuluttamiseen. Miten tulevaisuuden työelämähaasteisiin voidaan tuottajakoulutuksessa vastata? Miten tulevaisuuden osaamistarpeita ja haasteita koulutuksessa ennakoidaan?

Tulevaisuuden tuottajien osaamis- ja koulutustarpeita käsitellään Humakin tuottamalla klinikalla ja sinulla on mahdollista osallistua jo ennakkoon klinikan sisältöön. Käy vastaamassa KUTU Päivien Facebok eventissä kyselyyn/äänestykseen ja anna mielipiteesi siitä, mitä asioita haluaisit nostaa tällä klinkalla käsiteltävän.  

Humak on Suomen johtava kulttuurituotannon kouluttaja. Humakissa Kulttuurituottajaksi (AMK) voi opiskella joko päivätoteutuksessa tai joustavasti monimuoto-opintoina verkossa. Meillä voi myös opiskella ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon (kulttuurituottaja (YAMK).  Tarjoamme avoimen ammattikorkeakoulun kautta väyläopintoja tai yksittäisiä opintojaksoja, joilla voi täydentää ja päivittää omaa osaamistaan.

Klinikan vetää FT, yliopettaja Laura Päiviö-Häkämies.

Päiviö-Häkämies on aiemmin työskennellyt mm. Kotkan kaupungin kulttuurijohtajana, Mynämäen kunnan sivistysjohtajana, Kotkan Meripäivät Oy:n toimitusjohtajana sekä The Tall Ships' Races -tapahtuman pääsihteerinä.