Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut on lanseerannut ”Nuorisopakun”, jossa nuorisotiloilla tapahtuva toiminta ja pelailu viedään kesän aikana sinne, missä nuoret kesää viettävät. 

Lisätiedot: 

Janne Matilainen
nuorisonohjaaja
Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut
p. 050 305 8755

Aulis Mäkinen
nuorisonohjaaja
Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut
p. 050 726 7528
 

Tulevan kesän aikana kiertävä pakettiauto tuo nuorisotiloilta tutut aktiviteetit ulkoilmaan. Nuorisopaku liikkuu Jyväskylän alueella tiistaista torstaihin klo 14:00- 19:30 aina 11.7. asti. Auton viikkokohtainen reitti ja aikataulu julkaistaan aina viikkojen alussa nuorisopalvelujen sosiaalisen median kanavissa.

Nuorisopaku kätkee sisäänsä pienen nuorisotilan ja vähän enemmän. Auton sisältä löytyy muun muassa äänentoistojärjestelmä, sumopukuja, grilli sekä runsas valikoima perinteikkäitä pihapelejä. Toimintaa ovat pyörittämässä nuorisotiloilta tutut nuorisonohjaajat. 

-    Tarkoituksena on kehittää nuorisotyötä suuntaan, jossa toiminta ei ole fyysiseen tilaan sidonnaista. Samalla nuoria tavoitetaan heidän omassa lomanviettoympäristössään, kertovat Nuorisopakun vastaavat työntekijät Janne Matilainen ja Aulis Mäkinen.  

Nuorisopakun liikkeitä ja toimintaa voi seurata esimerkiksi Instagramissa (@nuorisopaku). Pakettiautoa voi myös toivoa saapuvaksi paikkoihin, joissa kesänvietto kaipaa lisää toimintaa. Nuorisopakun työntekijöihin voi ottaa yhteyttä puhelimitse tai sosiaalisen median kanavien kautta.