Vuosittaisen jo perinteikkään Finlandia Marathonin ohessa järjestetään tänä vuonna paikallisia liikunnan ja urheilun toimijoita ja palveluja kokoava Liikuntapääkaupunki Expo.  Tapahtuma on maksuton ja se järjestetään Paviljongissa Jyväskylässä 13.-14.9.2019.

Expo kokoaa näytteilleasettajiksi Jyväskylän paikallisia liikunta- ja urheiluseuroja, terveys- ja hyvinvointialan yrityksiä sekä liikunnan tutkimuslaitoksia. Kävijät pääsevät tutustumaan paikallisten seurojen harrastetarjontaan,  liikunta- terveys- ja hyvinvointialan toimijoiden tarjoamiin palveluihin sekä näkemään yleisesti esimerkiksi esitysten ja lajikokeilujen kautta, mitä kaikkea liikuntapääkaupunki meille tarjoaa.

Koska tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa, järjestäjät haluavat kuulla kävijöiden toiveita jo etukäteen. Ohessa on verkkosivulinkki kyselyyn, jossa selvitetään mitä potentiaaliset kävijät toivovat Liikuntapääkaupunki Expolta ja sitä, kuinka tapahtuma tulisi rakentaa, jotta se houkuttelisi mahdollisimman paljon kävijöitä paikalle.

Jokaisen vastaus on tärkeä, jotta pystymme rakentamaan Exposta mahdollisimman hyvän ja toimivan tapahtuman. Käsittelemme kyselyn vastauksia täysin luottamuksellisesti, eikä vastauksista ole mahdollista tunnistaa yksittäisiä vastaajia. Kyselyyn vastaaminen vie noin 5 minuuttia. Pyydämme teitä vastaamaan kyselyyn 20.6.2019 mennessä.

Linkki kyselyyn: https://www.webropolsurveys.com/S/24D376643FBBD0A5.par

Vastausaineistosta tehdään myös opinnäytetyö Jyväskylän Ammattikorkeakoulun urheiluliiketoiminnan linjalle (Tradenomi AMK).  Opinnäytetyön tekijä on Jyväskylän kaupungin liikuntakoordinaattorina toimiva Nikke Tuhkanen.

Lisätietoja

Nikke Tuhkanen, liikuntakoordinaattori
p. 014 266 8405, nikke.tuhkanen[a]jkl.fi