KUTU Päivien iltaohjelma, KUTU klubi, järjestetään päätapahtumapaikka Paviljongin läheisyydestä sijaitsevassa Tanssisali Lutakossa 16.9 klo 19:30 alkaen.

Klubi-Ilta potkaistaan käyntiin nauttien resurssiviisaasta KUTU drinkistä ja elävästä musiikista. KUTU Päivien oman nimikkodrinkin tarjoilevat The Trashmen -projektin ammattilaiset ja erityisen tästä drinkistä tekee sen resurssiviisaus; drinkin siirappi eli sitrusdordial on valmistettu jyväskyläläisten ravintoloiden sitrushävikistä.

Elävää musiikkia illan alussa tarjoilevat puolestaan Prakov + Parts -klarinetistiduo joka edustaa Jyväskylän Sinfonian Sinfonia on the Move-konseptia. Tämä, kerran vuodessa järjestettävä tempausviikko tarjoaa kaupunkilaisille mahdollisuuden törmätä ja tutustua sinfonian pienryhmäkokoonpanoihin mitä erilaisimmissa paikoissa kaupunkiympäristössä ja nyt siis poikkeuksellisesti KUTU Klubin lavalla.

Ilta jatkuu rennon seurustelun ja herkullisen lähiruoan parissa. Klubin musiikillisesta tunnelmasta vastaa illan mittaan Dj Soul Valpio.

Illan päätteeksi tarjolla kaikille erittäin ainutlaatuinen keikkakokemus, kun juuri KUTU Päivien alla uuden levyn julkaiseva, Litku Klemetti heittää duona akustisen minikeikan KUTU Päivien klubiyleisölle. Litkua voi fiilistellä etukäteen täällä!

Luvassa siis huikea klubi-ilta! Iltatilaisuus on avoin vain KUTU Päiville ilmoittautuneille ja se sisältyy ilmoittautumishintaan.

Kuva: Teppo Laine 

Pidätämme oikeuden ohjelmamuutoksiin.