YleX -radiokanavan huikea ilmaiskonsertti järjestetään vuosittain koulujen päättäjäispäivänä eri puolilla Suomea. Tänä vuonna tapahtuma järjestettiin Joensuussa, ja ensi vuonna on Jyväskylän vuoro. Tapahtumapaikkana Jyväskylässä lauantaina 30.5.2020 on festarijärjestäjien suosima Lutakonaukio.

YleXPop on järjestetty vuodesta 2001 lähtien. Ilmaiskonsertti on YleX -radiokanavan isoin tapahtuma, ja se on suunnattu etenkin nuorille. Konsertissa on totuttu näkemään Suomen eturivin tähtiä. Tänä vuonna Joensuussa esiintyivät Pyhimys, Gasellit, Ruusut, Tuure Boelius, Cledos, Etta ja Ida Paul & Kalle Lindroth.

– YleXPop on yhden päivän mittava festivaali, jossa tapahtuu pitkin päivää jotakin ja ilta huipentuu klubeihin. Samalla tehdään suorat Areena- ja radiolähetykset sekä taltioinnit YleX:n ja Ylen eri kanaviin, kertoo Jyväskylän kaupungin tapahtumatoiminnan markkinointipäällikkö Jaana Ruponen. Jyväskylä on helposti saavutettava, vilkas tapahtumakaupunki keskellä Suomea ja toivotamme kaikki tervetulleiksi Jyväskylään.

Ilmaiskonserttiin odotetaan noin 15 000 kävijää. Tapahtuma on ikärajaton ja päihteetön.

Lisätietoja:
markkinointipäällikkö, tapahtumatoiminta
Jyväskylän kaupunki
p. 050 344 6496
jaana.ruponen[at]jyvaskyla.fi