Vilkas tapahtumakesä on ovella. Tapahtumakaupunki Jyväskylä on koonnut 22.5.2019 ilmestyneen Jyväskylä -lehden liitteeseen kesän kiinnostavimpia tapahtumia.

Kesän aikana järjestetään hyvin erinäköisiä ja -kokoisia tapahtumia ympäri kaupunkia. Tapahtumat houkuttavat sekä suuria massoja että pienempiä, tietystä eritysalasta kiinnostuneita kävijöitä. Vuosittain järjestettäviä tapahtumia on tutut Neste Ralli, Jyväskylän Kesä, Suomipop -festivaali ja -Finlandia Marathon.

Uusia suurtapahtumia ovat Rock in the City -festari sekä RaceWKND! Rock in the City keskittyy nimensä mukaisesti rehtiin rockmusiikkiin. Tähtinä nähdään sekä saksalaisen hevimetallin uranuurtaja Accept että kattava joukko suomalaisen rockmusiikin keskeisiä nimiä. RaceWKND! tuo Jyväskylään Suomen ratamoottoriveneilyn kärkitallit ja kuljettajat sekä ulkomaisia talleja Virosta ja Ruotsista.

Pienemmistä, erityisryhmiä kiinnostavista tapahtumista ovat hyviä esimerkkejä neulomista harrastavien omat festivaalit, Jyväskylän Kesän Neulefestarit sekä Finncon2019, Suomen suurin science fiction ja fantasiakirjallisuustapahtuma.

Tapahtumaliitettä on jaossa Jyväskylän matkailuinfossa. Käy hakemassa omasi ja lue lisää.
Jyväskylä-info
Kauppakeskus Forum
Asemakatu 7, 40100 Jyväskylä

Lisätietoja:
Jaana Ruponen
markkinointipäällikkö
Tapahtumakaupunki Jyväskylä
jaana.ruponen[at]jyvaskyla.fi
p. 050 344 6496