Welcome to Jyväskylä -tapahtuma on suunnattu uusille kaupunkilaisille. Tapahtumaan on ilmoittautunut mukaan jo mukava joukko toimijoita ja palveluita esittelemään toimintojaan, mutta vielä ehtii ilmoittautua mukaan.

Uusille kaupunkilaisille suunnattua Welcome to Jyväskylä -tapahtumaa vietetään tänä vuonna jo 18.9.2019 klo 17-19. Tapahtuma toivottaa tervetulleeksi erityisesti Suomeen ja Jyväskylään vastikään muuttaneet uudet kuntalaiset. Tapahtumaa vietetään kansalaistoiminnankeskus Matarassa ja monikulttuurikeskus Glorian tiloissa.

Tapahtumassa esitellään tänäkin vuonna Jyväskylän kaupungin sekä muiden toimijoiden palveluja ja toimintaa. Myös musiikki- ja tanssiesityksiä on luvassa.
– Tapahtumaan on ilmoittautunut mukaan jo mukava joukko toimijoita ja palveluita, mutta vielä ehtii mukaan, palveluesimies Elina Hienola Jyväskylän kaupungin kotoutumispalveluista kertoo.

Tapahtuman järjestelyistä vastaavat Jyväskylän kaupunki ja Monikulttuurikeskus Gloria yhteistyökumppaneineen. Tapahtuma järjestetään nyt toista kertaa. Tapahtuman kielinä ovat suomi ja englanti.

https://www.facebook.com/events/447740465999708/

Kiinnostuneet toimijat voivat ottaa yhteyttä ja lisätietoja:
Jyväskylän kaupungin kotoutumispalveluiden palveluesimies Elina Hienola, p. 014 266 7648, elina.hienola(at)jkl.fi