Palokan neuvolassa järjestettävä Vauvan kaa -tapahtuma on suunnattu Jyväskylän seudun vauvaa odottaville perheille ja vauvaperheille.

Vauvan kaa -tapahtuma on messutyyppinen, hyvän mielen hyvinvointipäivä, ja se on suunnattu Jyväskylän seudun vauvaa odottaville perheille sekä vauvaperheille.

Tapahtuma järjestetään lauantaina 25.5. klo 11-15 Palokan neuvolassa, osoitteessa Ritopohjantie 25.

Tapahtumassa voi tutustua odottavien sekä vauvaperheiden palveluihin ja saada vinkkejä niin oman kuin vauvankin hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen. Myös lapsille on omaa ohjelmaa.
– Lapsiperheiden palveluja on nyt koottu messutyyppisesti yhteen ja perheet voivat saada tietoa ja jutella toimijoiden kanssa siitä, millaista toimintaa ja tukea eri toimijoilla on tarjolla vauvaperheen arkeen ja arkea helpottamaan, selvittää neuvoloiden osastonhoitaja Niina Romo.

Mukana tapahtumassa ovat muun muassa neuvolat, varhaisen tuen palvelut, liikuntapalvelut, fysioterapia, suunterveydenhoito, pikkulapsipsykologipalvelut, seurakunta sekä iso joukko muita odottajien ja lapsiperheiden parissa toimivia järjestöjä ja yksityisiä toimijoita.

Tapahtuma on osa Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskuksen neuvoloiden tarjoamaa maakunnallista perhevalmennusta ja neuvolan toimintaa.

Tapahtuma on tarkoitus järjestää jatkossa kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä.

Lisätietoja:
osastonhoitaja Niina Romo, p. 014 266 2220