Monialainen kulttuuripersoona, kirjailija ja opettaja Silvia Hosseini juontaa KUTU Päivät -tapahtuman.

Viime vuonna palkitun Pölyn ylistys -nimisen esikoisteoksensa julkaisut kirjailija Silvia Hosseini on monialainen kulttuurivaikuttaja. Hän työskentelee opettajana, kriitikkona ja kolumnistina ja on ajankohtaisia kulttuuri-ilmiöitä ruotivan Ylen kulttuuriykkösen Kisastudio-ohjelman vakiopanelisti. Silvia on niin ikään pidetty kulttuuritapahtumien juontaja ja aktiivinen keskustelija erilaisissa kulttuurialan tilaisuuksissa.

Silvian terveiset KUTU Päivien osallistujille

“Kulttuuri näyttäytyy julkisessa keskustelussa liian usein menoeränä, vaikka kulttuurialalla on merkittäviä vaikutuksia niin työllisyyteen kuin hyvinvointiin – puhumattakaan siitä, miten taide avartaa ajattelua ja toimii yhteiskunnallisena muutosvoimana. Odotan KUTU Päiviltä paitsi uusia kohtaamisia ja kiinnostavia asiantuntijapuheenvuoroja, myös ratkaisukeskeisiä näkökulmia alan haasteisiin.

On upeaa päästä juontamaan tilaisuutta, johon osallistuu kulttuurialan tekijöitä eri puolilta Suomea: parhaat ideat syntyvät yleensä silloin, kun intohimoiset ihmiset kerääntyvät yhteen. Tulen siis KUTU Päiville innostunein mielin!”

Kuva: Jarkko Mikkonen 

Asiasanat: