Kaikkia asiakkaita palvellaan aulatilan remontinkin aikana, mutta asiakasaula on pois käytöstä eikä vuoronumeroasiointi paikan päällä ole mahdollista.

Jyväskylän kaupungin Hannikaisenkadun sosiaaliaseman asiakkaiden odotusaula on poissa käytöstä sosiaaliaseman remontin vuoksi reilut viisi viikkoa 13.5.-19.6. Remontin aikana asiakkaat voivat ottaa yhteyttä aikuissosiaalityöhön pääasiassa puhelimitse.

- Kaikkia asiakkaita palvellaan aulatilan remontinkin aikana, mutta asiakasaula on pois käytöstä eikä vuoronumeroasiointi paikan päällä ole mahdollista. Siksi asiointi tapahtuu ajalla 13.5.-19.6. ensisijaisesti puhelimitse. Puhelimessa asiakas saa toimintaohjeita ja tarvittaessa käyntiajan, jos asiakkaan asia vaatii henkilökohtaista tapaamista, johtava sosiaalityöntekijä Laura Vänttinen selvittää ja pahoittelee remontista asiakkaille mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Asiakas voi esimerkiksi jättää ennaltaehkäisevän tai täydentävän toimeentulotuen hakemuksen pääoven vieressä olevaan lukittuun postilaatikkoon. Samaiseen laatikkoon voi myös halutessaan jättää soittopyynnön, ellei asiakas voi itse soittaa. Ovessa on myös ohjeistus, mistä ovesta ajanvarausasiakkaat otetaan vastaan. Myös Hannikaisenkadun sosiaaliaseman pääovessa ja internetsivuilla on asiakkaille tarkempia toimintaohjeita asioinnista remontin aikana.

Yhteydenotto ja asiointi Hannikaisenkadun sosiaaliasemalle 13.5.-19.6.2019

  • Vuoronumeroasiointi on pois käytöstä ajalla 13.5.-19.6.2019
  • Puhelinnumero asiakasopastukseen on 014 266 3624. Asiakas saa puhelimessa toimintaohjeet. Samalla arvioidaan tarve henkilökohtaiseen ajanvarausta vaativaan asiointiin.
  • Halutessaan asiakas voi jättää soittopyynnön sosiaaliaseman pääoven vieressä olevaan postilaatikkoon. Asiakkaalle soitetaan takaisin viimeistään seuraavana arkipäivänä.
  • Chat on avoinna arkisin klo 10-14. Yhteyttä voi ottaa nimettömästi.
  • Yhteyttä voi ottaa myös sähköisen asioinnin kautta www.jyvaskyla.fi/sosiaalipalvelut/sosiaalityo-ja-sosiaaliohjaus
  • Ajan varannut asiakas noudetaan sovittuna aikana takaovelta.
  • Ennaltaehkäisevän tai täydentävän toimeentulotuen hakemuksen voi jättää pääoven vieressä olevaan lukittuun postilaatikkoon.

Lisätietoja:
johtava sosiaalityöntekijä Laura Vänttinen, p. 014 266 3403
Yhteystiedot ja asiointi Hannikaisenkadun sosiaaliasemalla