Jyväskylän kaupunginteatteri hakee GRAAFISTA SUUNNITTELIJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2019 alkaen.

Jyväskylän kaupunginteatteri on Keski-Suomen suurin ammattiteatteri, jossa nähdään vuodessa kuudesta kahdeksaan omaa ensi-iltaa ja niiden lisäksi mielenkiintoisia vierailu- ja yhteistyöesityksiä. Teatterissamme käy vuosittain noin 60 000 katsojaa ja esityksiä kertyy vuodessa noin 300. Teemme aktiivisesti yhteistyötä alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti. Haluamme olla eturivissä kehittämässä modernia ja ajassa elävää kaupunginteatteria. Haemme nyt

GRAAFISTA SUUNNITTELIJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2019 alkaen.

Graafisena suunnittelijana toimit teatterin markkinointi- ja viestintätiimissä osallistuen monipuolisesti teatterin markkinoinnin ja viestinnän suunnitteluun. Vastaat teatterin graafisesta ilmeestä ja teatteriproduktioiden markkinoinnin visuaalisuudesta ja erilaisten markkinointimateriaalien toteuttamisesta eri välineisiin ja mediaympäristöihin. Näkemyksesi ja osaamisesi konkretisoituvat muun muassa kiinnostaviksi kampanjoiksi, esitteiksi, käsiohjelmiksi, webbisivuiksi, bannereiksi, kuvituksiksi ja sosiaalisen median sisällöiksi. Visuaalisen lahjakkuuden lisäksi hallitset Adoben Illustrator-, Indesign- ja Photoshop-ohjelmistot erinomaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva graafisen alan koulutus. Arvostamme luovaa ja intohimoista työotetta, oma-aloitteisuutta, tiimityötaitoja, vastuuntuntoisuutta, tehokkuutta, paineensietokykyä, järjestelmällisyyttä, avoimuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Teatterialan tuntemus ja kokemus katsotaan eduksi.

Tehtävä alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Teatterialan työehtosopimuksen mukaisesti.

Haastattelut pyritään järjestämään viikolla 22. Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi pe 17.5. klo 14 mennessä ja liitä mukaan myös työnäytteitäsi tai linkki portfolioosi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Haku:
Kuntarekry: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/graafinen-suunnittelija-jyv-54-38...

Lisätietoa tehtävästä:
markkinointipäällikkö Jouni Huhtaniemi, p. 040 5569 810 (soittoajat: pe 3.5. klo 10-12, ke 8.5. klo 13-15 ja ma 13.5. klo 9-11) ja teatterinjohtaja Hilkka Hyttinen, p. 050 311 8705 (soittoajat: ti 7.5. klo 20-21, ke 15.5. klo 8-10 ja klo 20-21)