Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelujen Seniorikortti 65 + käyttöaikaa laajennetaan kesän ajaksi. Kaupungin eri liikuntapaikoissa olevat Seniorikortin käyttöajat poistuvat ajalla 2.5.-31.8., jolloin kortilla pääsee liikkumaan mihin aikaan vain liikuntapaikan omien aukioloaikojen puitteissa. Kesän kokeilu ei koske Tikkakosken kuntosali Club Motiviaa.

Seniorikortti 65 + mahdollistaa senioreille pääsyn omatoimisen liikunnan harrastamiseen. Se on tarkoitettu jyväskyläläisille yli 65-vuotiaille, ja kuluvan vuoden aikana 65 vuotta täyttäville henkilöille sekä vanhuus- että työkyvyttömyyseläkeläisille. Henkilöt joilla on vanhuuseläkepäätös, voivat hankkia kortin jo ennen 65 ikävuotta. Henkilön iän varmistamiseksi tarvitaan kuvallinen Kela-kortti tai henkilöllisyystodistus sekä alle 65-vuotiailta eläkepäätös.

Kortti maksaa 75 euroa ja se on voimassa vuoden ostopäivästä. Vesiliikuntakeskus AaltoAlvarissa ja Vaajakosken uimahalli Wellamossa kortti oikeuttaa pääsyyn niin uimaan kuin kuntosalillekin. Kuntosalille kortilla pääsee Kuokkalan Graniitissa, Monitoimitalolla, Lehtisaaren Kuntotalolla, Korpilahden kuntosalilla sekä Tikkakosken Club Motiviassa.  Uimahalleissa asiakas voi halutessaan lunastaa kulkurannekkeen tai –kortin, jolla pääsee kulkemaan suoraan portista pukutilaan. Rannekemaksu on AaltoAlvarissa 7 euroa ja korttimaksu Wellamossa 7 euroa.

Seniorikortti 65+ nyt myynnissä myös Tikkakosken Asiointipisteessä

Seniorikortti 65+ ostaminen on 2.5.2019 alkaen mahdollista myös Tikkakoskella. Kortin saa ostettua Tikkakosken Asiointipisteestä laskulle. Tikkakoskella Seniorikorttia voi käyttää Club Motivian kuntosalilla torstaisin klo 9-13. Kuntosalilla harjoitellaan omatoimisesti. Neuvoja harjoitteluun voi kysyä Club Motivian henkilökunnalta sekä vertaisohjaajalta, ohjaajan ollessa paikalla. Club Motiviassa harjoittelevien täytyy ostaa lisäksi Motivian ovikortti 10 euron hintaan. Ovikortin asiakas saa ostettua Motiviasta torstaisin klo 9-12. Kortin panttia ei makseta takaisin.

Lisätietoja Seniorikortti 65+ käyttöajoista sekä myynti- ja käyttöpaikoista osoitteesta https://www.jyvaskyla.fi/liikunta/seniorikortti

Lisätietoja

Kirsi Pelo-Arkko, palveluesimies
p. 014 266 4265, 040 3540580
kirsi.pelo-arkko[at]jkl.fi

Asiasanat: