Milloin viimeksi kävit Jyväskylän kaupunginkirjastossa, kaupunginteatterissa, Sinfonian konsertissa, Jyväskylän taidemuseossa, Suomen käsityön museossa tai Alvar Aalto -museossa? Millainen kokemus käynnistä jäi? Vastaa kyselyyn 31.5. mennessä ja voita lippupalkintoja!

Jyväskylän kaupungin ja kulttuuripolitiikan tutkimuslaitos Cuporen kyselyllä kartoitetaan Jyväskylän taide- ja kulttuurilaitosten merkitystä muun muassa hyvinvoinnin ja talouden näkökulmista. Lisäksi kävijöiltä kerätään toiminnan ja tilojen kehittämisehdotuksia. 

Kysymyksiin vastaaminen kestää noin 10 minuuttia. Vastaamisen jälkeen voi halutessaan jättää yhteystiedot mukaan arvontaan, jossa lippupalkintoja Jyväskylän taide- ja kulttuurilaitoksiin.

Kyselyllä kerätään arvokasta taustatietoa Jyväskylän Sydän hankkeeseen

Tutkimus tukee myös meneillään olevan Jyväskylän Sydän -hankkeen tiedonkeruuta. Hankkeessa tuotetaan tietoa Jyväskylän tulevien taidelaitosinvestointien tueksi.  Kulttuurilla on merkittävä hyvinvointia, elinvoimaa ja osallisuutta tukeva tehtävä.  Jyväskylän kulttuurilaitosten yhteistyö, rooli sekä niiden palvelut ja tilat korostuvat tulevaisuudessa muun muassa kaupungin keskustan kehittämisessä. 

Tutkimuksen toteuttaa Jyväskylän kaupungille Kulttuuripolitiikan tutkimuskeskus Cupore ja kyselyn tulokset julkaistaan raportissa vuoden 2019 lopulla.

- Maaliskuussa avattuun kyselyyn on saatu tähän mennessä 650 vastausta. Haluaisimme, että ihmiset innostuisivat vielä vastaamaan kulttuurikyselyyn laajalla rintamalla. Näin tuloksesta saadaan luotettavampi ja mukaan useampia näkökulmia, vastausaikaa on toukokuun loppuun, kannustaa Cuporen erikoistutkija Olli Ruokolainen vastaamaan kyselyyn.

Suora linkki kyselyyn

Lisätietoja
Tutkimuksesta:
- Cupore, erikoistutkija Olli Ruokolainen, 050 448 3484, olli.ruokolainen[at]cupore.fi
- Cupore, erikoistutkija Sakarias Sokka, p. 050 387 2728, sakarias.sokka[at]cupore.fi
- Cupore tutkimushanke

Jyväskylän Sydän -hankkeesta:
- Jyväskylän kaupunki, projektipäällikkö Janne Viitamies, p. 014 266 3546, janne.viitamies[at]jyvaskyla.fi
- Jyväskylän Sydän